diumenge, 17 d’abril del 2011

INFANTILS A 2ón any. FERRE 4 - SAMI 2.

Els infantils A van guanyar per 4 a 2 en el Sami, una victoria que vam aconseguir després de una gran primera part en que es van marcar els 4 gols, en que el nostre equip superava amb facilitat a la defensa visitant, el primer gol va arribar en el minut 17 i el va convertir en Joan Vidal, no va baixar els braços l'equip que volia sentenciar es partit i en el minut 23 arribava el segon gol que va fer en Paco Porras, la bona pressió dels jugadors feia que es recuperás la pilota rapidament per desbordar a la defensa del Sami en Damiá Pons va fer el tercer gol a la mitja hora i encara a un minut del descans en Xavier Pons va fer el quart gol que deixava es partit sentenciat.
En el segon temps vam sortir a controlar es partit ja que fisicament no es va poder continuar amb el ritme que duien els jugadors, cosa que va aprofitar el Sami per maquillar es resultat, només teniem un canvi per lo que vam tenir que mesurar les forces fins la final del partit.
Enhorabona a tot s'equip per aquesta bona i merescuda victoria.