diumenge, 3 d’abril del 2011

INFANTILS B. 1er any. CE ALAIOR 4 - FERRE ATC 1.

Els infantils de primer any van perdre 4 a 1 en es camp de s'Alaior un equip que va demostrar la seva condició de favorit i superioritat fisica, ja que es nota la diferencia de tenir jugadors de segon any.
Desde el principi va sortir molt fort s'equip local que ens va dominar, mentre que nosaltres intentavém defensar amb ordre i llevar la pressió de damunt peró en el minut 12 ens van marcar el primer gol, els nostres jugadors van intentar reaccionar peró 6 minuts després ens van fer el segon gol que ja va deixar es partit practicament sentenciat.
En el començament del segon temps vam voler anar a s'atac peró ens vam trobar amb un altre gol, la resta de segona part vam conseguir aguantar i tenir alguna que altra ocasió, i aixi va arribar el gol nostro que va fer en Toni Pons, l'equip no es va rendir i va seguir insistint per marcar el gol que poses emoció al partit, peró en el darrers minuts s'Alaior va fer el definitiu 4 a 1.
A pesar de la derrota els 12 jugadors de que disposava en Quel Carreras van correr amb ganes tot es partit, anims al.lots ja arribará la victoria.