diumenge, 3 d’abril del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 2.

Els juvenils de lliga nacional es van despedir a casa de la millor manera guanyant brillantment el derbi contra el Penya Ciutadella 3 a 2 amb tot mereixement i després de tornar a fer un gran partit amb un desgast increible de tot s'equip un resultat que ens coloca en 6 posició, en que els jugadors han acabat en una gran forma la lliga.
Es partit va començar amb un gran ritme de joc amb dos equips que volien jugar un bon fútbol amb la tranquilitat de tenir la permanencia assegurada, a partir d'aqui va fer que es pogués veure un bon partit jugat de poder a poder sempre dins la esportivitat, peró les ganes de tenir l'honor de guanyar es derbi van fer que el nostre equip sortis enxufat en que abans del primer gol en el minut 12 d'en Clavijo ja havia avisat en dues arribades, vam fer una gran pressió enmig del camp que va ofegar la sortida del Penya i dominassim es partit, a pesar de disposar de bones ocasions per aumentar es marcador vam arribar amb 1 a 0 a la part que deixava es partit obert.
El segon temps va començar amb els dos equips cercant la porteria, peró sobretot eren els nostres jugadors qui van tenir mes clares ocasions de gol, i aixi en el minut 4 del segon temps va arribar el segon gol que va fer en Txiqui, un resultat que reclectia el que passava dins es camp en que el nostre equip estava jugant molt be superant al Penya, semblava que es partit estava sentenciat peró en es minut 58 l'equip visitant va poder empatar gracies a una jugada desafortunada en defensa, aixó no va ser cap cop per els jugadors, ja que van continuar amb la intensitat i ordre en defensa.
Es partit es jugava de poder a poder i aixi en Jonathan va conseguir el tercer gol després de una bona jugada colectiva, a pesar d'aixo el Penya no es va rendir i va seguir insistint ja que van aconseguir el 3 a 2 a falta de 15 minuts, l'equip fins el final es va defensar amb molt d'ordre tinguent alguna ocasió per sentenciar es partit.
Una victoria que va deixar una gran imatge del nostre equip juvenil en aquest darrer partit a casa, ja que nomes faltara es partit en es camp del Manacor en que intentarán conservar aquesta brillant sisena posició.
ENHORABONA UNA VEGADA MES A TOT L'EQUIP PER AQUESTA GRAN TEMPORADA.