diumenge, 10 d’abril del 2011

JUVENILS B LLIGA. SANT LLUÍS 2 - FERRE 4.

Els juvenils Menorca van guanyar per segona jornada consecutiva per 2 a 4 en es camp del Sant Lluís, ahir l'equip que entrena en Nito Torrent va estar reforçat amb els 5 jugadors que han format part de la plantilla de s'equip de lliga nacional i van ser molt superiors al seu rival.
El primer temps va començar amb el nostre equip decidit a guanyar es partit i ja en el minut 11 en Borja Martin ens va avançar amb un gol de penal, el Sant Lluís es va voler estirar cosa que vam aprofitar per fer contres rapides i crear moltes ocasions de gol que haguessin pogut deixar un resultat molt mes ampli, el segon gol el va marcar en Carlos Febrer, poc despres en uns bons minuts de joc del nostre equip en Ruben Ametller feia el 0 a 3 que deixava es partit practicament sentenciat, el Sant Lluís va aconseguir marcar el seu primer gol, ara be els nostres jugadors no van baixar els braços i en Lluc Sans va marcar el quart gol en el minut 22 de la segona part, d'aqui el final del partit vam anar controlant es joc tinguent mes ocasions, s'equip local va marcar el segon gol que deixava es resultat final de 2 a 4.
Hem de destacar el canvi d'aquest equip que cada jornada sembla estar millor, han agafat confiança i tenen una gran actitud durant tot es partit, esteim segurs que no sera aquesta la darrera victoria.