diumenge, 17 d’abril del 2011

CADETS. FERRE 1 - MENORCA 5.

Els cadets avui han tingut un partit molt dificil contra el Menorca, equip que juga reforçat amb els 4 cadets que han jugat amb l'equip juvenil de lliga nacional i juvenil Menorca, i per aqui han aconseguit el gran desequilibri, i es que el seu millor jugador en Marc Urbina ha aconseguit posar el partit al seu favor en 3 minuts, mins 19 i 22 els nostres jugadors han intentat reaccionar peró ha estat gairebé impossible a mes tinguent en compta que quasi la totalitat del nostre equip el formaven jugadors de primer any, l'equip visitant ha anotat el tercer gol en es minut 38 i amb aquest marcador s'ha arribat al descans.
En els primers minuts de la segona part en Joan Martí ha aconseguit marcar el gol deixant el resultat 1 a 3, semblava que aquest gol ens podria donar opcions ja que a partir d'aqui els jugadors ho han donat tot, peró dues rapides jugades del Menorca en 2 minuts han sentenciat es partit 1 a 5 quant encara hi quedaven 26 minuts, a partit d'aqui es partit ja ha perdut intensitat, tot i que el nostre equip no ha deixat de lluitar per aconseguir un gol mes, el Menorca ha demostrat que amb aquests fitxatges es el clar candidat a jugar la final de copa.