diumenge, 10 d’abril del 2011

REGIONAL LLIGA. UD.MAHÓN 5 - FERRE 0.

Ahir capvespre s'equip de regional va perdre per 5 a 0 en es camp de La Unió, un equip que va demostrar estar en forma i aspirar en el titol, nosaltres vam donar la cara dins es camp els jugadors van correr i fer el que van poder tenint en compta que vam tenir que afrontar es partit amb moltes baixes i només 13 jugadors, entre ells els dos juvenils de lliga nacional, Martin Pasantes i Jonathan Martinez que van debutar amb s'equip de regional.
Es partit prest es va posar dificil ja que en es minut 10 vam rebre el primer gol, els jugadors van seguir lluitant amb un cert ordre fins el darrer quart de partit en que ja fisicament vam estar castigats, i ens van anotar els dos darrers gols que van eixemplar es resultat, ja que a la mitja hora del segon temps el resultat era de 3 a 0, hem d'oblidar aquest partit i pensar en la setmana que ve contra el Sami penultim classificat i recuperar algun jugador, a mes de poder disposar dels juvenils de lliga nacional que haurán acabat la lliga.