dissabte, 30 d’abril del 2011

ALEVINS F-11. SAMI 0 - FERRE 4.

Els alevins f-11 que entrena en Martí han jugat el segon partit de copa en es camp del Sami amb clara victoria per els nostres jugadors 0 a 4, es partit ha estat dominat de principi a fi i haguessin pogut caure molts mes gols al nostre favor.
Han sortit decidits a resoldre prest i en el primer quart ja hem marcat dos gols, es primer d'en David Florit en el minut 6 i poc després en Juan Caballo ha fet el segon gol, amb aquest resultat ens hem trobat amb molta tranquilitat i hem anat tocant sa pilota sense passar per cap perill, ja que el Sami es defensava pensant en no rebre una goletjada gran que en poder marcar.
A partir del descans hem pogut marcar dos gols mes que ens mantenen amb opcions de poder jugar la final de copa, el tercer la marcat en Juan Caballo i el quart en Pau Benejam.
Aixi partit sense historia en que els jugadors han complert molt be, la setmana que ve ens visitará el Menorca que comanda es grup en el que será es partit clau per definir la lligueta, els jugadors tenen moltes ganes d'aquest partit en que intentarán fer ho lo millor possible.
Enhorabona al.lots per aquest bon partit.