diumenge, 10 d’abril del 2011

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. SPORTING MAHONÉS 1 - FERRE 3.

Els benjamins A van guanyar en es camp de l'Sporting 1 a 3, la victoria de la darrera jornada els hi ha tornat donar alegria en es joc i ahir van dominar amb claredat durant tot es partit amb un joc vistos, van crear moltes ocasions de gol i van estar encertats, també va fer un gran treball tot s'equip en defensa sense aturar de correr durant tot es partit.
En es primer quart ja vam fer es primer gol el va marcar en David Marrades, amb el gol els jugadors es van anar animant i recuperant el seu millor joc, en Joan Sans va ampliar es marcador dintre els dos primers quarts, l'equip local no ens va permetre cap respir ja que van retallar distancies en es marcador, a partir d'aqui van ser els minuts que mes ens van apretar, peró l'equip va estar molt ordenat i vam aprofitar una de les nostres contres per sentenciar es partit amb un gol d'en David Marrades, i aixi vam confirmar la segona victoria consecutiva, els jugadors estan amb ganes d'acabar de la millor manera la temporada.
ENHORABONA AL.LOTS CONTINUAU JUGANT AMB AQUESTES GANES D'APRENDRE.