dissabte, 30 d’abril del 2011

ALEVINS F-7. FERRE 2 - UD.SEISLAN 3.

Els alevins f-7 han perdut 2 a 3 contra el Seislan en la segona jornada de copa, tot i la dificultat del rival han estat molt be els nostres jugadors que en cap moment han estat inferiors a s'equip contrari, peró quant ja teniem un empat en els darrers minuts ens han marcat el tercer gol que no ha fet justicia en el marcador, ja que hem fet un bon partit, tinguent ocasions i posant molts problemes a la defensa maonesa.
Es partit ha començat molt igualat en es primer quart sense que cap dels dos equips pogués marcar, ha estat a partit del segon quart quant han començat a arribar els gols, primer ha estat el Seislan que ha marcat, peró en el minut 35 en Jordi Moll ha conseguit empatar, amb aquest gol hem anat a per es partit peró ens hem trobat amb el segon gol visitant quant millor jugavém, han continuat presionant be i ha estat en el minut 53 que en David Febrer ha conseguit empatar, un gol que almenys feia un poc de justicia per el partit que veniem fent, a partir d'aqui hem cregut en les nostres opcions de victoria, hem conseguit crear perill, peró en una rapida jugada a poc del final ens han marcat el 2 a 3 que ha estat un cop dur per els jugadors ja que han fet un gran desgast tot es partit.
Anims al.lots, continuau aixi els resultats ja arribarán.