dimarts, 19 d’abril del 2011

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 4 - UD.MAHÓN 3.

Els benjamins A van aconseguir la tercera victoria consecutiva després de guanyar en un emocionant partit a la Unió per 4 a 3, va ser un partit molt obert amb alternatives en el marcador i fins que l'arbitre no va pitar el final de partit vam tenir que treballar de valent.
Una vegada mes el nostre equip va mostrar tenir les idees molt clares en atac creant ocasions i marcant gols, els al.lots han agafat confiança i estan disposats a fer un bon final de campionat, l'equip maones es va avançar primer en el marcador peró vam donar li la volta amb dos gols abans del descans.
La segona part va continuar amb els dos equips cercant la victoria i oferint un bon espectacle de fútbol i ganes, ens vam tornar avançar peró la Unió va tornar a fer l'empat, fins que en el darrer quart en Kevin Pina va fer el definitiu 4 a 3.