diumenge, 24 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - CAMPOS 2.

Avui capvespre hem perdut 1 a 2 contra el Campos un rival directe en un partit que era important per la permanencia peró no hem tingut sort en les nostres ocasions, ja que en els darrers minuts ens han tret una pilota de damunt la linea de la porteria a mes de una actuació arbitral molt dolenta.
Es partit ha començat amb domini del nostre equip que intentava superar la defensa del Campos que ha marcat en la unica ocasió que ha tingut en el primer temps, en el minut 13 abans del gol hem tingut un parell d'arribades fins l'area mallorquina, peró no hem pogut rematar amb claredat, després del gol visitant hem intentat reaccionar, fent una gran pressió a la sortida del Campos i dominant fins el descans amb 3 bones ocasions, alguna d'elles a pilota aturada, una de les mes clares ha vingut de una falta que no hem pogut rematar, l'equip no es descomponia i seguia insistint contra un rival que es defensava dins el seu camp i aturant el joc tant com podia.
En el segon temps hem sortit disposats a capgirar es marcador, peró no hem pogut transformar les ocasions de que hem disposats i en canvi el Campos en una falta ha aprofitat per marcar el 0 a 2 a la mitja hora de la segona part, ha estat un dur cop ja que en atac no havien fet gran cosa, mentres que nosaltres intentavem superar la poblada defensa del Campos que es veia amb una comoda aventatge, hem intantat posar una marxa mes per entrar per les bandes en que hem creat perill peró no hem estat encertats i no ha estat fins el minut 37 de la segona part que n'Hector ha conseguit de cap el gol, que ha suposat que els darrers 10 minuts fossin un atac constant del nostre equip que ha disposat de ocasions clares, algun penal que no han volgut pitar i molta mala sort, ara quedám en 16 posició amb 6 equips molt junts i uns darrers 3 partits d'infart en que hem d'aconseguir almenys guanyar els 2 partits de casa per aconseguir la permanencia, jugant aixi ho tenim que conseguir, ja que les ganes i lluita de tot l'equip es total nomes falta tenir la sort que ens ha faltat en els darrers 2 partits en que mereixiem sumar.
La setmana que ve tenim un important i dificil derbi contra el Mercadal, tenim que fer els 3 punts obligatoriament.