diumenge, 3 d’abril del 2011

REGIONAL LLIGA. FERRE 2 - SANT LLUÍS 2.

Avui capvespre s'equip de regional ha empatat contra el Sant Lluís 2 a 2 i d'aquesta manera hem conseguit el segon punt de la temporada, ha estat un partit acceptable per part del nostre equip que avui comptava amb 4 juvenils per jugar contra un equip molt vetera que ha sabut aprofitar les seves ocasions, ja que nosaltres hem tingut es partit controlat i haguessim pogut tenir un 3 a 1 que era definitiu pero l'han anulat.
Es partit ha començat amb imprecisions sense veure gaires tocs ja que el joc es basava en pilotes llargues, a pesar d'aixó hem estat molt correctes en defensa en aquest primer temps sense concedir massa perill en canvi nosaltres hem pogut anotar el primer gol que ha fet en Lluís Lopez en es minut 35, a partir d'aqui semblava que haviem fet lo mes dificil que era trencar es marcador pero en una jugada aillada el Sant Lluís ha conseguit l'empat.
El segon temps ha començat amb el nostre equip volguent tenir mes la pilota, peró davant hem tingut un equip amb ofici i dur que ha dificultat que mostressim la nostra qualitat, peró en el minut 8 una bona jugada de nou de Lluís Lopez ha fet el 2 a 1 que ens donava aventatge de nou, hem tingut una gran part del temps es partit controlat amb un parell d'arribades per sentenciar, com el gol anulat o un possible penal, peró el Sant Lluís ha sabut aprofitar quant faltaven 10 minuts una nova ocasió per fer l'empat quant semblava teniem es partit al nostre favor, després del gol ens han apretat un poc mes, peró el marcador ja no sa mogut mes.
La setmana que ve jugarém en el dificil camp de la Unió que va colider.