diumenge, 3 d’abril del 2011

JUVENILS B LLIGA. FERRE 3 - SAMI 2.

Els juvenils Menorca van aconseguir una agonica victoria 3 a 2 contra el Sami després d'acabar amb 9 jugadors, una victoria en que tot s'equip va tenir que lluitar de valent els 90 minuts i demostrar de nou que en lineas generals s'equip ha mostrat una clara millora en els darrers partits en que hem sortit de la darrera posició i mostrant que amb ganes i concentració podém acabar la lliga donant una bona imatge.
El partit va començar amb domini visitant que ens va avisar en dues arribades que va aturar molt be n'Enric, els minuts anaven passant i el marcador no es movia a nosaltres ens va costar crear ocasions en aquest primer temps, tot i aixó els jugadors lluitaven de valent dins es camp per fer-se amb el domini des partit, peró en el minut 37 el Sami es va avançar, no hi va haver gaire temps per mes fins el descans.
A partir de la segona part s'equip es va transformar ja que va crear perill, tocavém amb mes rapidesa i vam conseguir marcar gols a pesar de tenir que jugar la darrera mitja hora amb un jugador menys, peró l'equip va mostrar orgull i va tenir la seva recompensa, primer va ser en Borja que va empatar en els 11 minuts del segon temps, un gol que va donar confiança a l'equip per anar a per es partit i aixi en ple domini del nostre equip n'Angel Rios va fer el 2 a 1 en el minut 20, a partir d'aqui es partit es va convertir en un anar de banda a banda en que vam sortir mes encertats, ja que n'Angel Rios de nou va fer el 3 a 1 que seblava deixar es partit del nostre costat, peró tres minuts després el Sami feia el 3 a 2 quant encara quedaven 10 minuts, que es van fer molt llargs ja que amb inferioritat numerica vam tenir que defensar tots darrera per aconseguir la tercera victoria de la temporada.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUESTA TREBALLADA VICTORIA.