dijous, 21 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

35ªJORNADA. CE FERRERIES - CAMPOS.
Tampoc hi ha descans aquesta setmana a sa competició de tercera divisió que ja arriba en el moment decisiu quant falten 4 partits i esta tot molt obert amb 6 equips amb només 4 punts de diferencia per evitar la plaça de descens confirmada perque el Mallorca B ja esta descendit i la 17 posició es la que marca el perill.
Per part del nostre equip també tenim un importantissim partit ja que ens visita el Campos un rival directe amb una situació identica a la nostra 38 punts per lo que els 3 punts no poden fugir de casa, peró aixo no sera fácil i tindrém que posar ho tot i que ens surtin be les coses per poder treure es partit endavant, si la sort ens acompanya i feim les coses be tindrém opcions de guanyar, peró tindrém que lluitar tot es partit sense cometre errors que en aquesta categoria sempre es paguen amb gols.
Per aquest partit tindrém la important baixa de Jose Enrich per acumulació de targetes, peró els que surtin ho farán igual de be.
Diumenge hem d'anar a animar a l'equip per donar la darrera empenta, ja que els punts serien una gran passa per la salvació.