dissabte, 9 d’abril del 2011

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 4 - SANT LLUÍS 5.

Els infantils de primer any han estat a punt de donar la sorpresa contra el Sant Lluís equip que lidera la classificació, han perdut 4 a 5 després de haver posat les coses molt dificils durant tot es partit, a mes tenint en compta que l'equip lluisser te jugadors de segon any, tot i la derrota han d'estar contents avui per es partit que han fet.
Durant el primer temps ho han bordat els jugadors d'en Quel Carreras que han arribat a guanyar per 3 a 0, després de una mitja hora molt bona en que desbordaven la defensa del Sant Lluís, han anotat en Josep Capó en es minut 10, i no han baixat els braços amb aquest resultat i han continuat presionant a s'equip visitant que no podia aturar les nostres entrades, en David Janer ha anotat el segon i tercer gol en els minuts 21 i 25, peró després en uns moments claus ens han anotat el 3 a 1 que els ha posat dins es partit, en el segon temps la superioritat fisica visitant ha servit perque ens capgiresin es marcador, ja que haviem fet un gran desgast de correr, a pesar d'aixó fins el final hem estat amb opcions d'igualar es partit que per es joc que hem fet ens mereixiem, en Josep Capó de nou a falta de 7 minuts ha fet el quart gol que ha donat emoció fins el final.
Felicitam a tot s'equip, ja que hau fet un gran partit, anims.