dimecres, 27 d’abril del 2011

PARTITS FÚTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL MENORCA. DIUMENGE A LES 17.00 H.
18ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els juvenils Menorca jugarán en es camp de la Unió tercer classificat, els jugadors després dels bons resultats de les darreres jornades tenen ganes de continuar donant algun susto a un bon equip, per aixó ho donarán tot dins es camp per tornar a sumar punts i seguir amb la progressio que estan fent cada partit.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.30 H.
3ªJORNADA. RTV.BOSCOS - CE FERRERIES.
Ens cadets jugarán la tercera jornada de copa en es camp del coer el Boscos, un equip que ha perdut clarament els dos partits que ha disputat, per aquest partit tindrém alguna baixa, peró si jugám com ho sabem fer els 3 punts no ens fugiran, peró en fútbol no es pot confiar mai i jugar amb la intensitat de sempre.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 9.30 H.
11ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
Els infantils que entrena en Fredo jugarán en es camp de la Unió, darrer classificat que compta els partits que ha jugat per derrota, tot i aixi haurém d'estar concentrats ja que els maonesos dins el seu camp sempre acostumen a lluitar tot es partit i no será fàcil, aquesta es una bona oportunitat per continuar amb la bona temporada que estan fent els nostres jugadors.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.30 H.
11ªJORNADA. FERERIES ATC - UE.SAMI.
Aquest dissabte els infantils de primer any rebrán la visita del Sami equip que ocupa la darrera posició amb els mateixos punts que nosaltres 3, per aixó será un partit obert en que els dos equips voldrán guanyar i segur que veurém un bon partit, els nosres jugadors hi tenen moltes ganes en aquest partit en que intentarán donar la imatge del dia del Sant Lluís.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
Els alevins f-11 tornarán a la competició menorquina després de l'experiencia de jugar el torneig de Formentera, en que aqui tenen ganes de mostrar la bona imatge de la lliga, el Sami va començar perdent 2 a 1 en es camp del Penya i ens voldrá posar les coses dificils.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.SEISLAN.
Els alevins f-7 jugarán a casa contra el Seislan la segona jornada de copa que va començar de manera brillant per els nostres jugadors, peró davant tenim un rival dificil que va guanyar per 9 a 1 el primer partit i vindrán amb moltes ganes de conservar la primera posició, el nostre equip intentará fer-ho lo millor possible.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els benjamins A de segon any jugarán contra el Penya en es camp anexe de Sant Bartomeu contra el segon classificat el Penya Ciutadella que encara te opcions de aconseguir el titol de lliga i vindrá per guanyar es partit, els nostres jugadors peró es troben en un gran moment ja que han guanyat els 3 darrers partits i no posarán les coses facils en el Penya i sortirán amb ganes de fer un bon partit.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 11.30 H.
12ªJORNADA. SAMI AT - FERRERIES AT.
Aquesta setmana els benjamins de primer any que entrena en Tomeu Capò jugarán en es camp del Sami cinqué classificat, un partit que será obert ja que els dos equips esteim en una situació semlant en quant a punts, els nostres jugadors que están fent una bona temporada voldrán continuar amb aquesta dinamica en que els hi agrada fer un fútbol ofensiu i dominar la pilota.