diumenge, 3 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. COLLERENSE 2 - FERRE 1.

Derrota per la minima avui en es camp del Collerense per 2 a 1, en un partit molt disputat en que s'equip mallorqui ha mostrat la seva solidesa dins el seu camp en que es molt complicat fer li gols.
El primer temps ha estat de molt de joc per el migcamp, sense que la nostra defensa hagi passat per massa perill, nosaltres intentavem sortir a la contra amb rapidesa per desfer la ordenada defensa del Collerense, el partit ha estat igualat fins el descans i no ha estat fins els darrers 45 minuts en que han vingut els gols.
En aquest segon temps hem intentat correr un poc mes de risc per treure els 3 punts, mentre que manteniem al rival controlat fins que en el minut 20 ens han pitat un penal que ha servit perque el Collerense s'avances en el marcador, aquest gol ha fet que es repleguessin aprofitant el seu ofici, hem estirat lineas per cercar l'empat i en una contra en es minut 30 ha arribat el 2 a 0 que semblava definitiu peró dos minuts després un gol d'en Jose Enrich ens ha posat dins es partit i hem insistit fins el final, en que hem tingut ocasions clares per empatar que per com ha anat es partit hagués estat just.
Ara la setmana que ve ens visita un altre equip de la part baixa l'Arenal, ho tindrém que aprofitar per treure els 3 punts i agafar mes marge amb la part baixa.