diumenge, 10 d’abril del 2011

LLIGA NACIONAL JUVENIL. MANACOR 3 - FERRE 2.

Els juvenils de lliga nacional han jugat es darrer partit de lliga en es camp del Manacor, han perdut 3 a 2 en un partit que ha estat molt obert i hem anat guanyat una bona estona, el rival si jugava la vida ja que tenia que guanyar per salvar-se peró el nostre equip els hi ha posat les coses molt dificils i haguessin pogut empatar es partit.
Es partit ha començat amb el Manacor portant la iniciativa, ja que si jugava molt peró els nostres jugadors una vegada mes tot i no jugar-se res han mostrat el seu caracter també volguent guanyar es partit, durant la primera mitja hora hem vist aproximacions a les areas i un joc molt obert, el Manacor ha marcat el primer gol en el minut 32, peró prest ha vingut la nostra reacció abans del descans amb dos gols marcats en tres minuts, primer ha estat Martin que ha fet l'emptat i poc després en Txiqui ha fet el segon gol que ens donava aventatge en el descans.
A la segona part el Manacor ha sortit a totes per capgirar es marcador, peró no els hi hem donat facilitats, ja que fins el minut 20 no ha arribat el segon gol, el nostre equip estava ben posicionat en defensa i cercara una contra per sentenciar es partit, hem de dir que hem tingut les nostres opcions per haver-ho fet, peró els mallorquins han aconseguit a falta de 12 minuts el 3 a 2, ells s'han dedicat a defensar el resultat tots a darrera, fins el final hem apretat de valent per aconseguir el tercer gol, peró finalment no ha arribat.
Desde aqui volém felicitar una vegada mes a tot l'equip, entrenadors entre ells en Juan Romero que ens va comunicar que no continuava per motius personals i ha deixat una gran feina aqui que sempre será casa seva i jugadors per aquesta gran temporada que ens han ofert, en que han quedat classificats en setena posició i el millor equip menorqui de la categoria, ara ja podrán aprofitar un merescut descans després de 9 mesos de temporada que va començar el 22 de juliol, ara ens tocará a nosaltres planificar la propera temporada que será la quarta a Lliga Nacional.
ENHORABONA PER AQUESTA GRAN ACTITUD QUE HAU MOSTRAT.