dissabte, 30 d’abril del 2011

INFANTILS B. 1er any. FERRE 4 - SAMI 2.




Avui mati els infantils de primer any han guanyat en el Sami 4 a 2, hem tingut que patir mes del compta ja que hem fallat moltes ocasions de gol que haurien servit per sentenciar es partit abans, el primer temps ha estat dominat clarament per el nostre equip que ha vist peró com només ha fet un gol.
El primer gol la anotat en Francesc Gomila, a partir d'aqui tot i arribar amb claredat no hem pogut moure es marcador fins el descans, tot just ha començat la segona part en Sami ha marcat en una de les escases arribades, aixó ha estat un cop per els jugadors, que han vist com encara ens feien el segon gol abans de començar la remuntada, ha estat en els darrers 20 minuts que ho hem posat tot dins es camp, primer ha estat en Francesc Gomila que ha tornat a marcar, el gol ha envalentonat els jugadors que han anat decididament per es partit, en Josep Capó i en Toni Pons han marcat els dos darrers gols que han deixat el resultat final de 4 a 2, una victoria totalment merescuda ja que avui hem fet un bon partit.
Aquest resultat ens donará confiança per afrontár els darrers partits.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUESTA VICTORIA.

ALEVINS F-11. SAMI 0 - FERRE 4.

Els alevins f-11 que entrena en Martí han jugat el segon partit de copa en es camp del Sami amb clara victoria per els nostres jugadors 0 a 4, es partit ha estat dominat de principi a fi i haguessin pogut caure molts mes gols al nostre favor.
Han sortit decidits a resoldre prest i en el primer quart ja hem marcat dos gols, es primer d'en David Florit en el minut 6 i poc després en Juan Caballo ha fet el segon gol, amb aquest resultat ens hem trobat amb molta tranquilitat i hem anat tocant sa pilota sense passar per cap perill, ja que el Sami es defensava pensant en no rebre una goletjada gran que en poder marcar.
A partir del descans hem pogut marcar dos gols mes que ens mantenen amb opcions de poder jugar la final de copa, el tercer la marcat en Juan Caballo i el quart en Pau Benejam.
Aixi partit sense historia en que els jugadors han complert molt be, la setmana que ve ens visitará el Menorca que comanda es grup en el que será es partit clau per definir la lligueta, els jugadors tenen moltes ganes d'aquest partit en que intentarán fer ho lo millor possible.
Enhorabona al.lots per aquest bon partit.

ALEVINS F-7. FERRE 2 - UD.SEISLAN 3.

Els alevins f-7 han perdut 2 a 3 contra el Seislan en la segona jornada de copa, tot i la dificultat del rival han estat molt be els nostres jugadors que en cap moment han estat inferiors a s'equip contrari, peró quant ja teniem un empat en els darrers minuts ens han marcat el tercer gol que no ha fet justicia en el marcador, ja que hem fet un bon partit, tinguent ocasions i posant molts problemes a la defensa maonesa.
Es partit ha començat molt igualat en es primer quart sense que cap dels dos equips pogués marcar, ha estat a partit del segon quart quant han començat a arribar els gols, primer ha estat el Seislan que ha marcat, peró en el minut 35 en Jordi Moll ha conseguit empatar, amb aquest gol hem anat a per es partit peró ens hem trobat amb el segon gol visitant quant millor jugavém, han continuat presionant be i ha estat en el minut 53 que en David Febrer ha conseguit empatar, un gol que almenys feia un poc de justicia per el partit que veniem fent, a partir d'aqui hem cregut en les nostres opcions de victoria, hem conseguit crear perill, peró en una rapida jugada a poc del final ens han marcat el 2 a 3 que ha estat un cop dur per els jugadors ja que han fet un gran desgast tot es partit.
Anims al.lots, continuau aixi els resultats ja arribarán.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 4 - PENYA CIUTADELLA 4.




Avui mati els benjamins que entrena en Vicent han tornat a protagonitzar un altre partit trepidant i espectacular hem vist 8 gols en total, i es resultat empat a 4 gols contra el Penya segón classificat de la lliga.
Es partit ha començat amb un gol visitant en els primers 5 minuts peró rápidament hem empatat amb un gol d'en David Marrades, el rival ens ha apretat bastant en els primers quarts ja que necessitaven la victoria per no perdre opcions, nosaltres hem intentat contrarrestar en alguna contra, peró el Penya ha fet el segon gol que els hi ha donat confiança fins el descans i encara han marcat un altre gol deixant es marcador 1 a 3.
En el segon temps hem intentat reaccionar anant mes a dalt a recuperar la pilota, fruit d'aixó hem tingut dues bones arribades que per poc no han acabat en gol, i just abans d'acabar el tercer quart ha arribat el quart gol visitant, un gol que deixava es partit quasi sentenciat, peró es darrer quart ha vingut lo millor i els nostres jugadors han protagonitzat una altra espectacular remuntada, ja que en tot moment han cregut en les seves possibilitats, i hem marcat 3 gols que han servit per aconseguir aquest bon empat, en David Marrades ha fet el segon gol que ha fet creixer sa moral, en els darrers 6 minuts en Pau Bosch primer i en Bosco Barber han marcat els dos darrers gols.
Els jugadors han celebrat amb molta alegria aquest resultat i bon fútbol que han fet, i es que ara es troben amb ratxa ja que en els darrers 4 partits han fet 3 victories i un empat.
ENHORABONA A TOTS PER AQUEST RESULTAT, SEGUIU AIXI AMB AQUESTES GANES.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. SAMI AT 2 - FERRE AT 1.

Els benjamins de primer any han perdut per un ajustat 2 a 1 en es camp del Sami, un partit igualat en que els dos equips han intentat jugar a fútbol, els nostres jugadors han corregut tot es partit per cercar es gol de s'empat que no ha arribat per ben poc, el gol la marcat en David Cardona.
El Sami ens ha sorprés amb un gol en es primer quart, peró hem reaccionat començant a arribar a sa porteria contraria amb perill, en els darrers quarts es partit ha seguit molt obert amb bones ocasions, damunt es camp hem pogut veure la igualtat entre tots dos en la classificació.

dijous, 28 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.30 H.

36ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.
El diumenge ens esperá un partit molt important contra el Mercadal, ja que esteim obligats a sumar els 3 punts per no tenir problemes, davant tindrém un bon equip que ja esta salvat i será perillós ja que no tindrá cap pressió mentres que nosaltres hem de aconseguir rompre amb la mala sort dels darrers partits en que per joc es tenir que haver sumat punts contra el San Rafael i Campos.
Es tindrá que fer un partit molt serio per evitar les contres del Mercadal i vigilar la gent perillosa que te en atac el seu punt mes fort, ja que comptes amb jugadors de qualitat dins la categoria, esteim convençuts que si conseguim imposar el nostre joc fent una bona pressió els punts es podrán quedar a casa i si tenim la fortuna de cara a porteria, per aquest partit comptarém amb algunes baixes importants, peró els que surtin ho farán igual de be, hem d'anar en es camp a animar per aconseguir una victoria que ens doni la permanencia i poder viatjar a Alcudia amb mes tranquilitat, els jugadors estan amb ganes de donar-ho tot en aquest partit.
Anims Ferre!!!

REGIONAL LLIGA. DISSABTE A LES 17.00 H.

12ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Aquesta jornada s'equip de regional visitará el camp del lider Villacarlos, un equip que s'esta mostrant molt solid i esta a prop d'aconseguir el campionat que li permetra jugar la fase d'ascens a 3ªdivisió, es un equip que mescla juventut amb veterania i durant els 90 minuts lluiten amb ordre.
Per els nostres jugadors será un partit dificil en que hi posarán tota la ilusió de poder donar la sorpresa, per aquest partit podrém comptar amb els jugadors de lliga nacional que ja han acabat la temporada, es un partit en que tindrém que fer un gran desgast i jugar concentrats tot es temps.

PRECEDENTS FERRE - MERCADAL.

El diumenge ens esperá un gran derbi contra un dels equips amb mes rivalitat esportiva el Mercadal que ens visitará per segona vegada en la 3ªdivisió, peró aquest es un partit amb molta historia ja que sempre hem jugat partits claus contra el Mercadal, per ara l'unic precedent a tercera es favorable a nosaltres esperém que pugui continuar aixi, vos deixam resultats de altres derbis a la regional.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.994-95: FERRERIES 2 - MERCADAL 1. (Biel Pons i Tiago).
TEMPORADA 1.995-96: FERRERIES 2 - MERCADAL 1. (Lluís Real 2).
TEMPORADA 1.996-97: FERRERIES 5 - MERCADAL 0. (Manolo Agudo, Abel, Tomeu Enrich, Tomeu Pons i Tomeu Mola).
TEMPORADA 1.999-00: FERRERIES 4 - MERCADAL 1. (Tonio Barber, Tomeu Mir, Guel Bosch i Abel).
TEMPORADA 2.000-01: FERRERIES 1 - MERCADAL 2. (Flores).
TEMPORADA 2.001-02: FERRERIES 5 - MERCADAL 1. (Tomeu Mola 2, Berto Moll 2 i Guel Bosch).
TEMPORADA 2.002-03: FERRERIES 1 - MERCADAL 2. (Hector).
TEMPORADA 2.003-04: FERRERIES 1 - MERCADAL 3. (Nofre).
TEMPORADA 2.004-05: FERRERIES 3 - MERCADAL 0. (Nofre i Bernat 2).
TEMPORADA 2.005-06: FERRERIES 1 - MERCADAL 0. (David Meliá).
TEMPORADA 2.006-07: FERRERIES 1 - MERCADAL 1. (Llonga).
TEMPORADA 2.007-08: FERRERIES 2 - MERCADAL 0. (Joan Meliá i Toni Martinez).
TEMPORADA 2.009-10: FERRERIES 3 - MERCADAL 0. (Juli, Robert Pulido i Héctor).

dimecres, 27 d’abril del 2011

RECORDÁM FINS DIA 3 DE MAIG PER PRESENTAR CANDIDATURES.

Desde el club recordám a tots els socis que fins el proper dimecres dia 3 de maig i ha obert per presentar les candidatures a la presidencia, els que ho vulguin fer poden venir a cercar les fulles a les oficines del club.
Després el dijous dia 4 de maig es fará la assemblea general extraordinaria.

CAMPUS 2011. ES FARÁ DEL 11 AL 15 DE JULIOL.

Ja hi ha obert el plaç per l'inscripció del campus que aquest any es celebrará durant 5 dies en el nostre camp del 11 fins el 15 de juliol de 18 a 20 hores.
Tots els que vos volgueu apuntar tenir que dur la fulla amb l'ingres a les oficines del club.

PARTITS FÚTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL MENORCA. DIUMENGE A LES 17.00 H.
18ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els juvenils Menorca jugarán en es camp de la Unió tercer classificat, els jugadors després dels bons resultats de les darreres jornades tenen ganes de continuar donant algun susto a un bon equip, per aixó ho donarán tot dins es camp per tornar a sumar punts i seguir amb la progressio que estan fent cada partit.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.30 H.
3ªJORNADA. RTV.BOSCOS - CE FERRERIES.
Ens cadets jugarán la tercera jornada de copa en es camp del coer el Boscos, un equip que ha perdut clarament els dos partits que ha disputat, per aquest partit tindrém alguna baixa, peró si jugám com ho sabem fer els 3 punts no ens fugiran, peró en fútbol no es pot confiar mai i jugar amb la intensitat de sempre.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 9.30 H.
11ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
Els infantils que entrena en Fredo jugarán en es camp de la Unió, darrer classificat que compta els partits que ha jugat per derrota, tot i aixi haurém d'estar concentrats ja que els maonesos dins el seu camp sempre acostumen a lluitar tot es partit i no será fàcil, aquesta es una bona oportunitat per continuar amb la bona temporada que estan fent els nostres jugadors.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.30 H.
11ªJORNADA. FERERIES ATC - UE.SAMI.
Aquest dissabte els infantils de primer any rebrán la visita del Sami equip que ocupa la darrera posició amb els mateixos punts que nosaltres 3, per aixó será un partit obert en que els dos equips voldrán guanyar i segur que veurém un bon partit, els nosres jugadors hi tenen moltes ganes en aquest partit en que intentarán donar la imatge del dia del Sant Lluís.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
Els alevins f-11 tornarán a la competició menorquina després de l'experiencia de jugar el torneig de Formentera, en que aqui tenen ganes de mostrar la bona imatge de la lliga, el Sami va començar perdent 2 a 1 en es camp del Penya i ens voldrá posar les coses dificils.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.SEISLAN.
Els alevins f-7 jugarán a casa contra el Seislan la segona jornada de copa que va començar de manera brillant per els nostres jugadors, peró davant tenim un rival dificil que va guanyar per 9 a 1 el primer partit i vindrán amb moltes ganes de conservar la primera posició, el nostre equip intentará fer-ho lo millor possible.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els benjamins A de segon any jugarán contra el Penya en es camp anexe de Sant Bartomeu contra el segon classificat el Penya Ciutadella que encara te opcions de aconseguir el titol de lliga i vindrá per guanyar es partit, els nostres jugadors peró es troben en un gran moment ja que han guanyat els 3 darrers partits i no posarán les coses facils en el Penya i sortirán amb ganes de fer un bon partit.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 11.30 H.
12ªJORNADA. SAMI AT - FERRERIES AT.
Aquesta setmana els benjamins de primer any que entrena en Tomeu Capò jugarán en es camp del Sami cinqué classificat, un partit que será obert ja que els dos equips esteim en una situació semlant en quant a punts, els nostres jugadors que están fent una bona temporada voldrán continuar amb aquesta dinamica en que els hi agrada fer un fútbol ofensiu i dominar la pilota.

dilluns, 25 d’abril del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 16é. PJ: 35. PG: 9. PE: 11. PP: 15. GF: 38. GC: 45. AV: -7. PUNTS: 38

Golejadors: 10 Gols: Hector Carreras. 5 Gols: Jose Enrich, Robert Pulido i David Melià. 3 Gols: Barto Allés i Juli. 2 Gols: Raúl Marqués. 1 Gol: David Pons, Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

diumenge, 24 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - CAMPOS 2.




Avui capvespre hem perdut 1 a 2 contra el Campos un rival directe en un partit que era important per la permanencia peró no hem tingut sort en les nostres ocasions, ja que en els darrers minuts ens han tret una pilota de damunt la linea de la porteria a mes de una actuació arbitral molt dolenta.
Es partit ha començat amb domini del nostre equip que intentava superar la defensa del Campos que ha marcat en la unica ocasió que ha tingut en el primer temps, en el minut 13 abans del gol hem tingut un parell d'arribades fins l'area mallorquina, peró no hem pogut rematar amb claredat, després del gol visitant hem intentat reaccionar, fent una gran pressió a la sortida del Campos i dominant fins el descans amb 3 bones ocasions, alguna d'elles a pilota aturada, una de les mes clares ha vingut de una falta que no hem pogut rematar, l'equip no es descomponia i seguia insistint contra un rival que es defensava dins el seu camp i aturant el joc tant com podia.
En el segon temps hem sortit disposats a capgirar es marcador, peró no hem pogut transformar les ocasions de que hem disposats i en canvi el Campos en una falta ha aprofitat per marcar el 0 a 2 a la mitja hora de la segona part, ha estat un dur cop ja que en atac no havien fet gran cosa, mentres que nosaltres intentavem superar la poblada defensa del Campos que es veia amb una comoda aventatge, hem intantat posar una marxa mes per entrar per les bandes en que hem creat perill peró no hem estat encertats i no ha estat fins el minut 37 de la segona part que n'Hector ha conseguit de cap el gol, que ha suposat que els darrers 10 minuts fossin un atac constant del nostre equip que ha disposat de ocasions clares, algun penal que no han volgut pitar i molta mala sort, ara quedám en 16 posició amb 6 equips molt junts i uns darrers 3 partits d'infart en que hem d'aconseguir almenys guanyar els 2 partits de casa per aconseguir la permanencia, jugant aixi ho tenim que conseguir, ja que les ganes i lluita de tot l'equip es total nomes falta tenir la sort que ens ha faltat en els darrers 2 partits en que mereixiem sumar.
La setmana que ve tenim un important i dificil derbi contra el Mercadal, tenim que fer els 3 punts obligatoriament.
ANIMS FERRE!!!

MECUP. INFANTILS. FERRE 6 - PLA NA TESA 1.

Es divendres capvespre els infantils van jugar en es camp de Sant Martí des Mercadal el quart partit i darrer del nostre grup contra l'equip mallorqui del Pla Na Tesa en el que vam golejar per 6 a 1 en un altra bon partit dels nostres jugadors que ja el mati havien golejat a l'equip eivissenc, es capvespre van contiuar amb el bon joc i moltes ganes que van rompre per complet la defensa rival que no podia aturar les nostres arribades, vam disposar de moltes ocasions a mes dels 6 gols que es van fer, aixi vam tancar la fase com a tercers de grup dels 5 equips que hi van participar, lo que es un bon paper i lo mes important l'experiencia de poder jugar contra equips de fora de Menorca, cosa que sempre serveix per aprendre.

TORNEIG ALEVI DE FORMENTERA.

Ahir l'equip alevi va disputar els altres dos partits del grup contra dos grans equips, l'Athletic de Bilbao que possiblement es un dels millors equips de l'estat en categoria alevi que ja desde ben al.lots tenen una bona formació tant fisica, tecnica etc...El resultat 9 a 1 en contra es lo de menys ja que l'experiencia de poder jugar contra equips aixi es molt positiva per els nostres jugadors que durant el primer temps van dur molt be es partit en que el resultat era de 1 a 0 peró els darrers 15 minuts es van fer molt llargs, ja que fisicament era un equip molt mes fet, el nostre gol el va marcar en David Florit.
Després el capvespre vam jugar contra l'equip alemany del Werder Bremen amb el resultat de 7 a 0, un equip que va demostrar estar molt ben treballat i amb una bona preparació amb la mentalitat alemanya de lluitar i presionar durant tot es partit, els al.lots haurán quedat satisfets de poder jugar contra futures estrelles del fútbol.
També en la respresentació del nostre club hi ha en David Febrer que ha jugat en el Mallorca tinguent una actuació destacada en quant a minuts i participació en el joc, avui ha jugat es partit per la tercera posició del torneig de Formentera, en que ahir va ser peça clau en la classificació ja que va fer un gol contra el Borussia per passar a la següent fase, també va tenir participació en passades i va mostrar també moltes ganes i ilusió, aquesta experiencia segur que será molt positiva.
Desde el club esteim molt satisfets per aquesta participació dels nostres jugadors en aquest torneig que esta agafant prestigi.

divendres, 22 d’abril del 2011

TORNEIG FORMENTERA ALEVI. FERRE 1 - VILLARREAL 1.

Gran noticia que ens ha arribat aquest mati del torneig de Formentera en que hi participa el nostre equip alevi, un torneig en que hi participen grans equips de l'estat i europeus, avui ens mediem contra el Villarreal un equip cantera de tot un primera divisió, i el resultat ha estat fantastic per el nostre equip que ha empatat a 1 gol, hem tingut que remuntar ja que els valencians s'havien avançat en el marcador, peró els nostres jugadors li han perdut la por i han fet el que millor saben jugar a fútbol a un bon nivell tecnic que els ha sorprés, el gol la fet en David Florit, peró avui hem de destacar els 17 jugadors de la plantilla per aquesta gesta juntament amb el seu entrenador en Martí Barber que tenen ganes de deixar ben amunt el nom del nostre club.
Demá mati no ens podém perdre a les 11.00 hores es partit contra l'Athletic de Bilbao en directe per ib3.
Avui capvespre a les 16.00 hores debutará en David Febrer amb el Mallorca que esperém que tengui sort i ho faci be.

MECUP. ELS INFANTILS FERRE 5 - PENYA BLANC I BLAVA 1.





Avui mati els infantils han jugat el tercer partit de grup en la MECUP, el rival era el Penya Blanc i Blava de Eivissa un equip al que hem guanyat per 5 a 1.
Desde el començament han sortit amb moltes ganes els al.lots que en els primers 10 minuts han fet 2 gols que han decantat es partit cap el nostre costat, no ha quedat aqui peró l'equip ja que han continuat superant la defensa rival amb passades llargues que rompien la defensa, en aquest primer temps encara hem tingut temps per mes gols, cosa que ha fet que el partit en el segon temps hagi estat un anar i venir constant en que el nostre equip sa sentit molt comode i ha pogut desplegar el seu joc, una victoria que donará moral per el darrer partit de la lligueta avui capvespre contra el Pla de Na Tesa.
Els golejadors han estat: Francesc Gomila 2, Xavier Pons 2 i Damiá Pons.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta victoria.

dijous, 21 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

35ªJORNADA. CE FERRERIES - CAMPOS.
Tampoc hi ha descans aquesta setmana a sa competició de tercera divisió que ja arriba en el moment decisiu quant falten 4 partits i esta tot molt obert amb 6 equips amb només 4 punts de diferencia per evitar la plaça de descens confirmada perque el Mallorca B ja esta descendit i la 17 posició es la que marca el perill.
Per part del nostre equip també tenim un importantissim partit ja que ens visita el Campos un rival directe amb una situació identica a la nostra 38 punts per lo que els 3 punts no poden fugir de casa, peró aixo no sera fácil i tindrém que posar ho tot i que ens surtin be les coses per poder treure es partit endavant, si la sort ens acompanya i feim les coses be tindrém opcions de guanyar, peró tindrém que lluitar tot es partit sense cometre errors que en aquesta categoria sempre es paguen amb gols.
Per aquest partit tindrém la important baixa de Jose Enrich per acumulació de targetes, peró els que surtin ho farán igual de be.
Diumenge hem d'anar a animar a l'equip per donar la darrera empenta, ja que els punts serien una gran passa per la salvació.

INFANTILS. AHIR DEBUT A LA MECUP.





Ahir capvespre va començar es torneig MECUP, en que el nostre equip infantil que hi participa va començar jugant contra l'Academica Emeritense de Veneçuela, un equip que va demostrar tenir un bon toc de la pilota i una bona preparació fisica, els nostres jugadors tot i perdre 2 a 0 van fer un bon partit, en moltes fases del partit posant en dificultat a s'equip rival, els aficionats que hi van asistir van poder veure un entretingut partit de fútbol en que els nostres jugadors van tenir la oportunitat de jugar contra un bon rival, el nostre equip va disposar de les seves oportunitats, en tot moment van donar sa cara en es partit.

Avui mati han jugat el segon partit del torneig contra el Junior un equip catalá que ens ha guanyat per 2 a 0, ha estat un partit en que el nostre equip ha plantat mes cara en el rival del que diu el marcador, el Junior ha mostrat tenir qualitat en atac definint les seves ocasions, s'equip contrari ha mostrat ser un equip ben treballat, peró els hi hem posat en bastantes dificultats.

Dema els infantils jugarán els altres 2 partits que els hi queden per jugar del nostre grup, a les 11.00 hores jugarém a Ferreries contra la Penya Blanc i Blava i després es capvespre a les 16.30 hores jugarém a Es Mercadal contra el Pla Na Tesa dos rivals de les illes balears un d'Eivissa i l'altre de Mallorca.

dimecres, 20 d’abril del 2011

DIA 1 DE MAIG ENTREGA OBSEQUI EN ELS JUVENILS LLIGA NACIONAL.

Desde el club farém entrega el diumenge dia 1 de maig en el transcurs del partit contra el Mercadal, un obsequi a tot l'equip de lliga nacional que ha acabat de manera brillant aquesta temporada, hi serán present tots els jugadors, delegat, Juan Romero i segon entrenador Tolo, es mereixen una gran ovació dels nostres aficionats.

PRECEDENTS CAMPOS - FERRERIES.

El Campos el rival que ens visita aquesta setmana será la quarta vegada que jugará a Ferreries amb un balanç favorable a ells, ja que de les 3 anteriors vegades ens van guanyar les dues primeres, la victoria nostra va ser la temporada passada per 4 a 1 esperém que tornem a guanyar ja que es molt important aquest partit.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1997-98: FERRERIES 0 - CAMPOS 2.
TEMPORADA 1998-99: FERRERIES 0 - CAMPOS 3.
TEMPORADA 2009-10: FERRERIES 4 - CAMPOS 1. (Juli 2 i Joan Alzina 2).

CONVOCATORIA SELECCIONS DIA 25 ABRIL.

Per el proxim dilluns dia 25 d'abril hi ha una nova convocatoria de seleccions en categoria, alevi, infantil i cadet.
En totes tres categories hi haura representació del nostre club.
Els cadets estan citats el dilluns 25 a les 10.15 hores, en es camp del Sami per fer un entrenamet i seguidament a les 11.15 hores jugar un partit amistós contra el Sami juvenil, del nostre club hi haurá dos jugadors, David Pons i Albert Guasch.

La convocatoria infantil es fará en es camp de Sant Antoni de Ciutadella, a les 10.00 hores es tenen que trobar per entrenar durant una hora i després a les 11.00 hores fer un partit amistós contra el Boscos Infantil.
Del nostre club hi ha convocats dos jugadors: Xavier Muro i Antoni Sintes.

Els alevins es tenen que trobar en es camp del Sami el dilluns a les 9.00 hores, per fer un entrenament i a les 10.00 hores jugar un partit amistos contra el Sami de fútbol 11.
Del nostre club hi ha convocat en Marc Melià.
Sort a tots.

dimarts, 19 d’abril del 2011

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 4 - UD.MAHÓN 3.





Els benjamins A van aconseguir la tercera victoria consecutiva després de guanyar en un emocionant partit a la Unió per 4 a 3, va ser un partit molt obert amb alternatives en el marcador i fins que l'arbitre no va pitar el final de partit vam tenir que treballar de valent.
Una vegada mes el nostre equip va mostrar tenir les idees molt clares en atac creant ocasions i marcant gols, els al.lots han agafat confiança i estan disposats a fer un bon final de campionat, l'equip maones es va avançar primer en el marcador peró vam donar li la volta amb dos gols abans del descans.
La segona part va continuar amb els dos equips cercant la victoria i oferint un bon espectacle de fútbol i ganes, ens vam tornar avançar peró la Unió va tornar a fer l'empat, fins que en el darrer quart en Kevin Pina va fer el definitiu 4 a 3.

DIVENDRES 29 D'ABRIL ENTREGA DE TROFEUS FUTBOL 7.

El passat cap de setmana va acabar sa competició de lliga de futbol 7, temporada 2010-11, en que va quedar campió Es Gurugú, en segona posició Es Burkanys, en tercera posició C'an Bernat, en quarta posició Marmoles Perez Belda i en quinta posició Els Escoltes, com a cluenda de temporada i entrega de trofeus farém una petita festa amb aperitiu inclós a les oficines del club, será el proper divendres dia 29 d'abril a partir de les 20.30 hores.
Enhorabona a tots els participants.

ELS ALEVINS DISSABTE A LES 11.00 H. PER IB 3.

Els alevins f-11 que participen en el torneig de Formentera juntament amb altres 15 equips de primer nivell, el dissabte a les 11.00 h el partit que jugarán contra l'Athletic de Bilbao será retransmes per el canal autonomic ib3 aixi podrém seguir aquest partit que será una gran experiencia per els jugadors i el club.
També podrém veure mes tard damunt les 12.00 hores el partit que jugará el Mallorca contra el Sevilla en que hi participarán en David Febrer que estará a prova amb el Mallorca en aquest torneig.
No ens ho podem perdre.

ELS INFANTILS APUNT PER LA MECUP.


El dimecres comença la MECUP, torneig amb gran participació que es celebrara entre el dimecres i dissabte, amb la participació de 32 equips de tot el mon aquest es un torneig que organitza en Tobal Tuduri entrenador del Penya Juvenil i que li ha donat un bon prestigi en les dues categories de que consta, Cadet i Infantil, el nostre club hi participará en la categoria infantil amb un combinat dels dos equips que tenim de primer any 98 i segon any 97, els al.lots tenen moltes ganes de poder jugar aquest torneig, ja que será una bona experiencia per ells de medir-se amb bons equips.
El nostre camp tambe sera una de les seus del torneig en que podrém veure varis partits tant del nostre equip com d'altres.
El calendari per el nostre representant es el següent:
Dimecres 20 a les 19.30 H. CE FERRERIES - Academica Emeritense. Camp: Sant Bartomeu.
Dijous 21 a les 10.30 H. CE FERRERIES - Junior. Camp: Sant Bartomeu.
Dijous 21 a les 18.30 H. CE FERRERIES - Fundació Etoo. Camp: Sant Martí.
Divendres 22 a les 11.00 H. CE FERRERIES - Penya Blanc i Blava. Sant Bartomeu.
Divendres 22 a les 16.30 H. CE FERRERIES - Pla Na Tesa. Camp: Sant Martí.
A darrera hora la fundació Etoo no es segur que hi participi.
Desde el club desitjam molta sort en els nostres representants, FORÇA FERRE!!

dilluns, 18 d’abril del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 13é. PJ: 34. PG: 9. PE: 11. PP: 14. GF: 37. GC: 43. AV: -6. PUNTS: 38

Golejadors: 9 Gols: Hector Carreras. 5 Gols: Jose Enrich, Robert Pulido i David Melià. 3 Gols: Barto Allés i Juli. 2 Gols: Raúl Marqués. 1 Gol: David Pons, Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 7é. PJ: 30. PG: 12. PE: 7. PP: 11. GF: 39. GC: 35. AV: +4. PUNTS: 43.

Golejadors: 8 Gols: Jonathan Martinez. 7 Gols: Miguel Caballo. 6 Gols: Martin Pasantes. 5 Gols: Clavijo i Txiqui. 4 Gols: Rubén Ametller. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 11. PG: 0. PE: 1. PP: 10. GF: 8. GC: 39. AV: -31. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll, Lluís Lopez i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 9é. PJ: 16. PG: 5. PE: 1. PP: 10. GF: 26. GC: 61. AV:-35. PUNTS 16.

CADETS: COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 5. GC: 6. AV:-1. PUNTS: 3.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 10. PG: 3. PE: 4. PP: 3. GF: 19. GC: 17. AV: +2. PUNTS: 13.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 9. PG: 1. PE: 0. PP: 8. GF: 19. GC: 43. AV: -24. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 0. GF: 1. GC: 1. AV:+0. PUNTS: 5.

ALEVINS F-7. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 3. GC: 2. AV: +1. PUNTS: 7.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 11. PG: 3. PE: 1. PP: 7. GF: 17. GC: 27. AV: -10. PUNTS: 54.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 9. PG: 4. PE: 1. PP: 4. GF: 27. GC: 24. AV: +3. PUNTS: 49.

diumenge, 17 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. SAN RAFAEL 2 - FERRE 1.

Avui migdia l'equip de tercera ha jugat en es camp del San Rafael d'Eivissa en un partit que hem perdut 2 a 1 per autentica mala sort, ja que teniem l'empat fins el minut 87 i abans hem patit jugades polemiques com un gol que l'arbitre havia senyalat i no s'ha atrevit a pitar després de la pressió dels jugadors eivissencs.
El rival que teniem avui venia de una bona ratxa en que ha conseguit bons resultats i estan posicionats en una comode vuitena posició i sabiem que ens exigiria a fer un partit de molta concentració, desgast i jugar practic, cosa que hem aconseguit i només la mala sort ens ha privat de dur un resultat positiu que ens hagués apropat a l'objectiu de la permanencia, es partit ha començat amb molt de joc per es migcamp entre els dos equips cercant el fútbol directe, en el minut 19 en San Rafael ha aconseguit el primer gol, peró l'orgull i ganes dels jugadors ha fet que 5 minuts després en Robert Pulido hagi aconseguit el gol de l'empat que tornava a deixar es partit obert, en que ha entrat en una fase d'equilibri en es migcamp sense que la nostra porteria passes per massa perill, uns dels punts forts del rival d'avui es el blog defensiu, ja que costa d'entrar dins la seva area i crear ocasions, peró les vegades que hi hem arribat hem creat perill, i en el segon temps ha passat la jugada clau en que ens han fet penal, l'arbitre la pitat peró amb la pressió local ha tornat enrera, un dur cop per l'equip que estava fent un partit molt serio, a pesar d'aixó no ens hem descompos i continuat amb el nostre partit, fins que a falta de 3 minuts per el final ens han marcat el segon gol.
Ho hem intentat peró ja no quedava temps per reaccionar i el resultat ha quedat amb el 2 a 1, no passa res jugant aixi ens salvarem la setmana que ve ens visita un rival directe el Campos i el tenim que guanyar per ser mes aprop de la permanencia, i es que amb 41 punts ho tindriém a agafar, ja ho sabeu la setmana que ve tothom a animar en es camp.

REGIONAL LLIGA. FERRE 0 - SAMI 1.




Avui s'equip de regional ha perdut per 0 a 1 contra el Sami en un partit en que no hem tingut sort, ja que hem tingut ocasions clares, sobretot en el primer temps en que hem estat mes superiors i el Sami ha aprofitat la unica arribada clara.
Es partit ha començat un poc accidentat, ja que en Miguel Caballo i es porter del Sami han tingut un xoc fortuit i tots dos s'han hagut de retirar i anar a Ciutadella en es metge, finalment nomes ha estat un ensurt, ha sortit en Txiqui que ha fet un gran partit, també han jugat en Pepo Janer, Alvaro Goñalons i en Borja Martin que estan en edat juvenil, ha començat molt be es partit amb arribades clares per part del nostre equip, que a vegades per el desencert i altres per bones aturades del porter no hem pogut batre la porteria del Sami, en canvi l'equip visitant en la primera arribada en el minut 24 ha anotat l'unic gol del partit, els jugadors han intentat reaccionar peró no hem estat encertats, a mes davant hem tingut un equip que ha jugat molt tancat darrera batallant totes les posicions, que ha dificultat el nostre joc sobretot en el segon temps i la remuntada no ha estat possible, avui l'equip es mereixia un empat com a minim.

JUVENILS B. FERRE 2 - AT.VILLACARLOS 1.

Gran partit el que van fer ahir els juvenils Menorca contra el segon classificat AT.Villacarlos en que van conseguir la victoria per 2 a 1, va ser sense cap dubte el millor partit fins ara del nostre equip que ahir va confirmar l'espectacular canvi i progressio que han fet, amb la contribució dels juvenils que han format part de la primera plantilla juvenil aixi com també dels cadets que hi han jugat i els altres que han pujat, donant una gran imatge i fent un gran desgast tot es partit que va tenir la seva recompensa.
Ahir van sortir sense por els nostres jugadors amb ganes ja desde el primer minut en que van soprendre a l'equip des Castell, mostrant una gran concentració i actitud, sense aturar de correr durant tot es temps, vam tenir ocasions clares fins que va arribar el primer gol un poc abans del descans després de una gran jugada del nostre equip que va iniciar en Carlos Febrer per la banda desbordant, va fer un gran centro que va rematar de manera impecable en Miquel Troyano un gol que feia justicia al bon treball de tot s'equip.
A partit del segon temps el Villacarlos va sortir mes disposat a igualar es partit ja que si jugaven no perdre opcions en la lliga, peró nosaltres seguiem ben posicionats dins es camp sense deixar que juguessim molt comodes, peró van aconseguir prest el gol de l'empat a pesar d'aixó no ens van descompondre i van creure en la victoria que va arribar després de una altra bona jugada colectiva que va acabar en Rubén Ametller per fer el 2 a 1 en el minut 38 de la segona part, a partir d'aqui vam defensar amb totes les nostres forces es marcador fins el final, en que tot l'equip va celebrar amb euforia aquest resultat.
ENHORABONA AL.LOTS AIXÓ ES EL PREMI A LA VOSTRA CONSTANCIA, SEGUIU AIXI.

CADETS. FERRE 1 - MENORCA 5.

Els cadets avui han tingut un partit molt dificil contra el Menorca, equip que juga reforçat amb els 4 cadets que han jugat amb l'equip juvenil de lliga nacional i juvenil Menorca, i per aqui han aconseguit el gran desequilibri, i es que el seu millor jugador en Marc Urbina ha aconseguit posar el partit al seu favor en 3 minuts, mins 19 i 22 els nostres jugadors han intentat reaccionar peró ha estat gairebé impossible a mes tinguent en compta que quasi la totalitat del nostre equip el formaven jugadors de primer any, l'equip visitant ha anotat el tercer gol en es minut 38 i amb aquest marcador s'ha arribat al descans.
En els primers minuts de la segona part en Joan Martí ha aconseguit marcar el gol deixant el resultat 1 a 3, semblava que aquest gol ens podria donar opcions ja que a partir d'aqui els jugadors ho han donat tot, peró dues rapides jugades del Menorca en 2 minuts han sentenciat es partit 1 a 5 quant encara hi quedaven 26 minuts, a partit d'aqui es partit ja ha perdut intensitat, tot i que el nostre equip no ha deixat de lluitar per aconseguir un gol mes, el Menorca ha demostrat que amb aquests fitxatges es el clar candidat a jugar la final de copa.

INFANTILS A 2ón any. FERRE 4 - SAMI 2.

Els infantils A van guanyar per 4 a 2 en el Sami, una victoria que vam aconseguir després de una gran primera part en que es van marcar els 4 gols, en que el nostre equip superava amb facilitat a la defensa visitant, el primer gol va arribar en el minut 17 i el va convertir en Joan Vidal, no va baixar els braços l'equip que volia sentenciar es partit i en el minut 23 arribava el segon gol que va fer en Paco Porras, la bona pressió dels jugadors feia que es recuperás la pilota rapidament per desbordar a la defensa del Sami en Damiá Pons va fer el tercer gol a la mitja hora i encara a un minut del descans en Xavier Pons va fer el quart gol que deixava es partit sentenciat.
En el segon temps vam sortir a controlar es partit ja que fisicament no es va poder continuar amb el ritme que duien els jugadors, cosa que va aprofitar el Sami per maquillar es resultat, només teniem un canvi per lo que vam tenir que mesurar les forces fins la final del partit.
Enhorabona a tot s'equip per aquesta bona i merescuda victoria.

INFANTILS B 1er any. MENORCA AT 9 - FERRE AT 3.

Els infantils de primer any no van poder ahir contra un rival molt fort el Menorca que ens va guanyar per 9 a 3, a pesar del resultat ens haviem avançat amb dos gols d'en Francesc Gomila en els minuts 3 i Toni Pons en el 17 peró l'equip maonés va reaccionar en el darrer quart del primer temps que ens van fer molt de mal per la segona part i es que en el minut 28 guanyavém 2 a 3 amb un gol que havia fet en Josep Capó, peró dos gols just abans del descans i un que vam rebre en els primers minuts de la segona part que deixavén el resultat en un 5 a 3, va ser molt complicat de remuntar i l'equip local va anar agafant coratge per marcar mes gols.
Anims al.lots hem d'oblidar aixó i pensar en el proper partit, coses que passen.

ALEVINS F-7. UE SAMI 2 - FERRE 3.

Els alevins f-7 han començat amb bon peu la competició de copa, avui han guanyat per 2 a 3 en el camp del Sami, han sortit amb moltes ganes els nostres jugadors que en el primer quart han aconseguit el primer gol que ha convertit en David Febrer que també ha estat l'autor dels altres dos gols, el Sami no s'ha rendit amb el gol que també volia guanyar es partit i no ens ha posat les coses facils, peró avui el nostre equip ha estat encertat davant porteria i han aconseguit un resultat que els donará molta moral per els altres partits de copa, el darrer gol ha arribat dins el darrer quart que ha estat el que ens ha donat la victoria.

ALEVINS F-11. FERRE 1 - PENYA ORIENT 1.

Ahir va començar la copa per els alevins f-11, davant vam tenir un equip molt lluitador que ens va costar molt de jugar i el resultat final va ser d'empat a 1 gol, ho vam cercar durant tot es partit en que vam tenir el domini de la pilota i ocasions molt clares que no van entrar per poc, el Penya es va avançar en la primera ocasió que van tenir, aquest gol els hi va donar confiança i no ens vam sentir comodes tot i haver pogut guanyar, n'Alex Hidalgo va aconseguir el gol de s'empat.
Ara s'equip partira dijous per jugar el torneig de Formentera, a veure si tenen sort i disfruten d'aquesta experiencia contra grans equips.

divendres, 15 d’abril del 2011

EN RUBÉN AMETLLER AMB LA SELECCIÓ BALEAR SUB-16.

Amb la selecció balear sub 16 que jugará per setmana santa la MECUP hi haurá un jugador del nostre club en Rubén Ametller que ha estat convocat amb part dels millors jugadors de la seva edat de les illes balears, en Rubén tot i ser cadet ha jugat tota la temporada amb l'equip juvenil de lliga nacional i será aquesta una nova experiencia per el jugador, desde el club li desitjam sort.

dijous, 14 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 12.00 H.

34ªJORNADA. SAN RAFAEL - CE FERRERIES.
El diumenge s'equip de tercera es desplaçará a Eivissa per jugar en es camp del San Rafael, un equip que esta en un bon moment i te un blog important uns jugadors que saben el que han de fer en cada moment i fisicament dels mes potents de la categoria, es un rival dificil de jugar que ens obligara a fer un gran desgast durant tot el partit en que tindrém que estar molt concentrats i aprofitar les ocasions que tinguém, es important poder treure algun punt en aquesta fase decisiva en que nomes hi quedarán 4 partits i necessitám arribar als 43 o 44 punts per estar segurs, si l'equip pot competir com ho van fer dissabte passat tindrém possibilitats de treure algo.
Per aquest partit comptám amb la baixa segura de Juli per acumulació de targetes i alguns jugadors tocats que podriém recuperar d'aqui a diumenge.

EN DAVID FEBRER JUGARÁ TORNEIG FORMENTERA AMB EL MALLORCA.


El nostre jugador alevi f-7 en David Febrer jugará el torneig de Formentera entre els dies 22 i 24 d'aquest mes amb el Real Mallorca, el club mallorquí per provar-lo el vol veure en aquest torneig en que hi participarán grans equips, será aquesta una bona oportunitat per ell, i veure si te sort, anims.

PRECEDENTS SAN RAFAEL - FERRE.

Aquesta será la tercera vegada que jugarém en es Camp del San Rafel d'Eivissa, es tracta de un equip que no te molta experiencia a tercera divisió per lo que hi ha pocs enfrontaments, el darrer la temporada passada en que vam perdre per 2 a 0, precisament va ser amb aquest equip que vam aconseguir l'ascens a 3ªdivisió fará 2 anys en aquell partit unic de la fase d'ascens.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1990-91: SAN RAFAEL 0 - FERRE 2.(Serín i Diego Llopis).
TEMPORADA 2009-10: SAN RAFAEL 2 - FERRE 0.

dimecres, 13 d’abril del 2011

ELS NUMERÓS DELS SORTEJOS ESTAN EXPOSATS A NAUKO.

Dels mes de 20 sortejos que vam fer dissabte passat en el transcurs del desfile, ni ha numeros que encara no han sortit, els que vulgueu consultar els numeros premiats dels sortejos ho podeu consultar a Nauko en que hi ha un panel amb tots els numeros amb el seu corrensponent premi.

LLIGA REGIONAL. DIUMENGE A LES 17.00 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.
Aquesta setmana es jugara una nova jornada de lliga regional en que els nostres jugadors rebrán al Sami, el seté i penultim classificat amb 8 punts, per aquest partit podrém comptar amb els jugadors de lliga regional que l'entrenador cregui oportu que servira per reforçar el nostre equip i conseguir la primera victoria, els ciutadellencs van guanyar el seu darrer partit contra el Sant Lluís i no será un equip facil, tindrém que jugar amb la maxima concentració i fer les coses be, el Sami compta amb un equip molt jove tambe.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL MENORCA. DISSABTE A LES 17.00 H.
16ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Els juvenils Menorca jugarán contra el segon classificat el Villacarlos, ho farán amb moral després de les 2 victories consecutives i estan amb ganes de poder fer un altre bon partit en que podrém comptar amb els 5 jugadors amb fitxa del juvenil b i cadet que han jugat amb els juvenils de lliga nacional i que han acabat la temporada.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - CD.MENORCA.
Ens espera un bon partit diumenge de copa cadet, els jugadors que entrena en Canari van començar fent un gran partit en es camp del Villacarlos i aquesta setmana ens visitará el Menorca que va començar guanyant per 14 a 0, i un dels maxims aspirants a jugar la final de copa, ja que tindrán els 4 jugadors cadets que han jugat amb els equips juvenils i tots ells tenen gran qualitat, peró coneguent el caracter del nostre entrenador no els hi posara les coses gens facils.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 10.00 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - UE.SAMI.
Els infantils que entrena en Fredo jugarán a casa contra el Sami quart classificat, un equip que te 3 punts mes que nosaltres, a els nostres jugadors els espera un partit igualat en que tindrém opcions de conseguir la victoria si les coses ens surten be, els ciutadellencs vindrán amb moral ja que venen de guanyar 0 a 5 en es camp de la Unió.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.30 H.
10ªJORNADA. MENORCA AT - FERRERIES AT.
Els infantils de primer any jugarán en es camp del Menorca quart classificat, els nostres jugadors venen de fer un gran partit contra el lider i si consegueixen jugar igual tindrán opcions de puntuar, el mes important es anar progressant i jugar be sigui quin sigui el resultat.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.30 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
Comença la copa per els alevins f-11, i debutarém a casa contra el Penya Orient aquest será el primer de 5 partits en que es jugará una lligueta a una volta en que hi haurá entre d'altres, el Menorca, Ce Alaior, Penya Ciutadella, Ue Sami i Penya Orient, el nostre equip esta ilusionat en fer un bon paper com van fer a la lliga en que van mostrar una gran imatge.

ALEVINS F-7. DIUMENGE A LES 11.00 H.
1ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 jugarán es primer partit de copa en es camp del Sami, un equip que no va participar a la lliga i per tant no tenim referencies seves, la lligueta constará de 5 partits a una voltra en que hi ha 6 equips, els altres participants son Penya Ciutadella, UD.Mahón, UD.Seislan, AT.Villacarlos i UE Sami, l'equip ho intentará fer lo millor possible en que lo important es anar aprenent i donar una bona imatge i disfrutar dins el camp.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
11ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN B.
Els benjamins de segon any jugarán en el nostre camp contra La Unió segon classificat, será un partit dificil per els nostres jugadors, peró les dues darreres victories els hi han donat molta confiança i li posaran les coses dificils, venen de fer dos grans partits que els hi han donat molta alegria en el seu joc en que crean moltes ocasions del gol.

dimarts, 12 d’abril del 2011

CAMPIONAT FÚTBOL 7. 2010-11. BAR ES GURUGU CAMPIÓ.

Diumenga passat es va disputar la penultima jornada del campionat de fútbol 7 2010-11, en que va quedar campió s'equip Es Gurugu des Mercadal, aquest any hi han participat 5 equips jugant un total de 4 voltes.
Els resultats van ser: Es Gurugu 1 - Burkanys 1.
Escoltes 2 - M.Perez Belda 5.

Classificació:

1er. Es Gurugú. PJ: 15. PG: 10. PE: 1. PP: 4. GF:53. GC:33.
2ón. Burkanys. PJ: 15. PG: 8. PE: 3. PP: 4. GF:46. GC:37.
3er. C'an Bernat. PJ: 15. PG: 9. PE: 0. PP: 6. GF:38. GC:31.
4rt. M.Perez Belda.PJ: 13. PG: 6. PE: 2. PP: 5. GF:34. GC:32.
5é. Escoltes. PJ: 14. PG: 0. PE: 0. PP: 0. GF:21. GC:59.

Enhorabona en els guanyadors.

dilluns, 11 d’abril del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 12é. PJ: 33. PG: 9. PE: 11. PP: 13. GF: 36. GC: 41. AV: -5. PUNTS: 38

Golejadors: 9 Gols: Hector Carreras. 5 Gols: Jose Enrich i David Melià. 4 Gols: Robert Pulido. 3 Gols: Barto Allés i Juli. 2 Gols: Raúl Marqués. 1 Gol: David Pons, Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 7é. PJ: 30. PG: 12. PE: 7. PP: 11. GF: 39. GC: 35. AV: +4. PUNTS: 43.

Golejadors: 8 Gols: Jonathan Martinez. 7 Gols: Miguel Caballo. 6 Gols: Martin Pasantes. 5 Gols: Clavijo i Txiqui. 4 Gols: Rubén Ametller. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 10. PG: 0. PE: 1. PP: 9. GF: 8. GC: 38. AV: -30. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll, Lluís Lopez i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 10é. PJ: 15. PG: 4. PE: 1. PP: 10. GF: 24. GC: 60. AV:-36. PUNTS 13.

CADETS: LLIGA. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 4. GC: 1. AV:+3. PUNTS: 3.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 5é. PJ: 9. PG: 2. PE: 4. PP: 3. GF: 15. GC: 15. AV: +0. PUNTS: 10.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 8. PG: 1. PE: 0. PP: 7. GF: 16. GC: 34. AV: -18. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 3er. PJ: 20. PG: 14. PE: 4. PP: 2. GF: 74. GC: 17. AV:+57. PUNTS: 124.

ALEVINS F-7. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 8é. PJ: 20. PG: 7. PE: 1. PP: 12. GF: 53. GC: 70. AV: -17. PUNTS: 101.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 10. PG: 2. PE: 1. PP: 7. GF: 13. GC: 24. AV: -11. PUNTS: 47.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 9. PG: 4. PE: 1. PP: 4. GF: 27. GC: 24. AV: +3. PUNTS: 49.

diumenge, 10 d’abril del 2011

FOTOS DESFILE MODA FERRE 2011.




Ahir vespre es va celebrar la segona edició del Moda Ferre, en que a mes dels jugadors de l'equip de tercera divisió, van desfilar altres jugadors dels equips juvenils o regional, a mes de molta gent de totes les edats.
Va començar damunt les 21.20 hores en que van sortir els Tumus-Tram que van fer riure a les 770 persones que van ser hi present, després de gairebé mitja hora va començar la desfilada de les botigues que hi van participar, amb la presentació de Victoria Maldi i Silvia petit que van saber amenitzar la vetlada.
Desde el club volém agrair a totes les persones que han colaborar que han estat moltes, desde patrocinadors, botigues que han posat roba, aixi com els peluquers i maquilladors que desinteressadament han posat el seu gra per ajudar el club, es a dir a ACOFE en conjunt, i esperém que l'any que ve es pugui celebrar la tercera edició.
MOLTES GRACIES A TOTS NO ENS VOLÉM DEIXAR A NINGU I FORÇA FERRE!!!

ENTREGA PLAQUES I SACADA D'HONOR SILVIA PETIT I VICTORIA MALDI.




Ahir capvespre abans de començar es partit el club va voler agrair a Victoria Maldi i Silvia petit la seva colaboració al nostre club aquests dos anys presentant la desfilada de manera desinteresada, i posant el seu profesionalisme per ajudar-nos, per aixó els hi vam donar dues plaques com a gratificació i van fer el saque d'honor.
MOLTES GRACIES A ELLES DUES.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 6 - ARENAL 1.





Important victoria la que va aconseguir ahir l'equip de tercera contra l'Arenal per un contundent 6 a 1, una de les victories mes amplies en la nostra historia dins la categoria i sobretot important perque ens dona un marge respecte el descens.
Es partit va començar amb el nostre equip molt concentrat ja que ens hi jugavem molt, a mes va començar molt be ja que en el minut 8 un clar penal va suposar el primer gol que va marcar en David Melià, abans del primer gol ja haviem avisat, i es que vam sortir molt forts, a partir del gol va continuar la tonica de domini nostre sense que ens arribenssin a porteria a mes vam tenir la ocasió de fer el 2 a 0 en el minut 15 quant ens van fer un altra penal, el vam fallar peró i aixó va semblar posar dins es partit a l'Arenal que va conseguir aturar les nostres arribades, ells peró no van arribar mes que una vegada, que va suposar l'empat en el minut 25 de penal també, el partit va estar molt trebat fins el descans sense que poguessim trobar el nostre joc.
El segon temps peró va veure un canvi espectacular ja que vam aconseguir imposar-nos amb claredat i una vegada darrera l'altra rompiem la seva defensa, vam avisar dues vegades fins que va arribar el 2 a 1 en es minut 60 un gol que va fer en Juli, va ser clau ja que a partir d'aqui el nostre equip va ser letal en les contres, 4 minuts després va arribar el 3 a 1 de n'Hector un gran gol de lliure indirecte, a partir d'aqui els visitants van baixar els braços i van seguir ampliant es marcador en uns darrers 10 minuts de bogeria, primer va ser en Robert Pulido que va fer el quart, en Raúl va fer el cinqué en el minut 88 i ja ens temps afegit en David Melià aconseguia el 6 a 1 definitiu.
Aquest resultat ens tornará a donar la tranquilitat i confiança per els darrers 5 partits, la setmana que ve tenim una sortida dificil en es camp del Sant Rafael, peró amb aquesta actitud aconseguirem la permanencia.
ENHORABONA A TOTS PER AQUESTA GRAN VICTORIA.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. MANACOR 3 - FERRE 2.

Els juvenils de lliga nacional han jugat es darrer partit de lliga en es camp del Manacor, han perdut 3 a 2 en un partit que ha estat molt obert i hem anat guanyat una bona estona, el rival si jugava la vida ja que tenia que guanyar per salvar-se peró el nostre equip els hi ha posat les coses molt dificils i haguessin pogut empatar es partit.
Es partit ha començat amb el Manacor portant la iniciativa, ja que si jugava molt peró els nostres jugadors una vegada mes tot i no jugar-se res han mostrat el seu caracter també volguent guanyar es partit, durant la primera mitja hora hem vist aproximacions a les areas i un joc molt obert, el Manacor ha marcat el primer gol en el minut 32, peró prest ha vingut la nostra reacció abans del descans amb dos gols marcats en tres minuts, primer ha estat Martin que ha fet l'emptat i poc després en Txiqui ha fet el segon gol que ens donava aventatge en el descans.
A la segona part el Manacor ha sortit a totes per capgirar es marcador, peró no els hi hem donat facilitats, ja que fins el minut 20 no ha arribat el segon gol, el nostre equip estava ben posicionat en defensa i cercara una contra per sentenciar es partit, hem de dir que hem tingut les nostres opcions per haver-ho fet, peró els mallorquins han aconseguit a falta de 12 minuts el 3 a 2, ells s'han dedicat a defensar el resultat tots a darrera, fins el final hem apretat de valent per aconseguir el tercer gol, peró finalment no ha arribat.
Desde aqui volém felicitar una vegada mes a tot l'equip, entrenadors entre ells en Juan Romero que ens va comunicar que no continuava per motius personals i ha deixat una gran feina aqui que sempre será casa seva i jugadors per aquesta gran temporada que ens han ofert, en que han quedat classificats en setena posició i el millor equip menorqui de la categoria, ara ja podrán aprofitar un merescut descans després de 9 mesos de temporada que va començar el 22 de juliol, ara ens tocará a nosaltres planificar la propera temporada que será la quarta a Lliga Nacional.
ENHORABONA PER AQUESTA GRAN ACTITUD QUE HAU MOSTRAT.

NUMERÓ PREMIAT SORTEIG CALENDARI MARÇ 0887.



El passat dia 28 de Març es va fer el sorteig mensual del carnet de suport al fútbol Menorqui en que aquest mes ens tocava a nosaltres posar-hi el premi, que es tracava de una bicicleta de muntanya, el numero premiat va ser el 0887 que corresponia a l'Sporting Mahonés i una vegada mes no hem tingut sort.
La bicicleta ha estat habilitada per Taller Jami.

REGIONAL LLIGA. UD.MAHÓN 5 - FERRE 0.

Ahir capvespre s'equip de regional va perdre per 5 a 0 en es camp de La Unió, un equip que va demostrar estar en forma i aspirar en el titol, nosaltres vam donar la cara dins es camp els jugadors van correr i fer el que van poder tenint en compta que vam tenir que afrontar es partit amb moltes baixes i només 13 jugadors, entre ells els dos juvenils de lliga nacional, Martin Pasantes i Jonathan Martinez que van debutar amb s'equip de regional.
Es partit prest es va posar dificil ja que en es minut 10 vam rebre el primer gol, els jugadors van seguir lluitant amb un cert ordre fins el darrer quart de partit en que ja fisicament vam estar castigats, i ens van anotar els dos darrers gols que van eixemplar es resultat, ja que a la mitja hora del segon temps el resultat era de 3 a 0, hem d'oblidar aquest partit i pensar en la setmana que ve contra el Sami penultim classificat i recuperar algun jugador, a mes de poder disposar dels juvenils de lliga nacional que haurán acabat la lliga.

JUVENILS B LLIGA. SANT LLUÍS 2 - FERRE 4.

Els juvenils Menorca van guanyar per segona jornada consecutiva per 2 a 4 en es camp del Sant Lluís, ahir l'equip que entrena en Nito Torrent va estar reforçat amb els 5 jugadors que han format part de la plantilla de s'equip de lliga nacional i van ser molt superiors al seu rival.
El primer temps va començar amb el nostre equip decidit a guanyar es partit i ja en el minut 11 en Borja Martin ens va avançar amb un gol de penal, el Sant Lluís es va voler estirar cosa que vam aprofitar per fer contres rapides i crear moltes ocasions de gol que haguessin pogut deixar un resultat molt mes ampli, el segon gol el va marcar en Carlos Febrer, poc despres en uns bons minuts de joc del nostre equip en Ruben Ametller feia el 0 a 3 que deixava es partit practicament sentenciat, el Sant Lluís va aconseguir marcar el seu primer gol, ara be els nostres jugadors no van baixar els braços i en Lluc Sans va marcar el quart gol en el minut 22 de la segona part, d'aqui el final del partit vam anar controlant es joc tinguent mes ocasions, s'equip local va marcar el segon gol que deixava es resultat final de 2 a 4.
Hem de destacar el canvi d'aquest equip que cada jornada sembla estar millor, han agafat confiança i tenen una gran actitud durant tot es partit, esteim segurs que no sera aquesta la darrera victoria.

CADETS. AT.VILLACARLOS 1 - FERRE 4.

Els cadets han començat la copa en es camp del Villacarlos fent un gran partit que ha acabat amb victoria nostra per 1 a 4, el bon treball de l'entrenador en Canari va tinguent els seus fruits i amb un equip format quasi tot per jugadors de primer any estan tinguent un gran rendiment.
Despres d'acabar la lliga en una bona posició el nostre equip esta en ganes de mostrar aquesta bona imatge en la copa i avui ho han demostrat contra un rival sempre complicat, han tingut que remuntar un gol en contra del primer temps i molta lluita dins es migcamp, per la segona part sortir a totes i donant la volta en es marcador amb un joc tecnic que ha desfet la defensa local, primer ha estat en Josep Janer qui ha empatat en el minut 49, per començar a tancar es rival dins el seu camp poc després un gol d'en Sergi Sansaloni de penal ha servit per fer el 1 a 2, a partir d'aqui hem estat els clars dominadors del partit i hem anat ampliant es marge amb dos gols mes, de Lluís Marqués i Sergi Sansaloni, una victoria que ens donara opcions de poder disputar la final, la setmana que ens visitará el Menorca un altre dels aspirants que comptará amb els dos cadets que han jugat la lliga nacional.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUEST DEBUT.

INFANTILS A. 2ón any. CD MENORCA 2 - FERRE 0.

Derrota per 2 a 0 dels infantils A que entrena en Fredo en es camp del Menorca, un partit que vam tenir que afrontar amb moltes baixes, ja que aquesta setmana si va afegir la lesió d'en Bosco Olives, dels 13 jugadors que teniem 2 eren dels alevins f-11, a pesar de la derrota els jugadors van lluitar en tot moment i fins que no ens van marcar el segon gol en els darrers minuts van incomodar en el Menorca que es dels equips que va a la part alta de la classificació, l'equip va mostrar de nou una bona imatge, peró la mala sort per les circunstancies que ha fet que la plantilla hagi quedat curta, peró amb aquesta lluita acabarém la lliga mostrant una bona imatge, i si tenim sort guanyarem algun partit.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. SPORTING MAHONÉS 1 - FERRE 3.

Els benjamins A van guanyar en es camp de l'Sporting 1 a 3, la victoria de la darrera jornada els hi ha tornat donar alegria en es joc i ahir van dominar amb claredat durant tot es partit amb un joc vistos, van crear moltes ocasions de gol i van estar encertats, també va fer un gran treball tot s'equip en defensa sense aturar de correr durant tot es partit.
En es primer quart ja vam fer es primer gol el va marcar en David Marrades, amb el gol els jugadors es van anar animant i recuperant el seu millor joc, en Joan Sans va ampliar es marcador dintre els dos primers quarts, l'equip local no ens va permetre cap respir ja que van retallar distancies en es marcador, a partir d'aqui van ser els minuts que mes ens van apretar, peró l'equip va estar molt ordenat i vam aprofitar una de les nostres contres per sentenciar es partit amb un gol d'en David Marrades, i aixi vam confirmar la segona victoria consecutiva, els jugadors estan amb ganes d'acabar de la millor manera la temporada.
ENHORABONA AL.LOTS CONTINUAU JUGANT AMB AQUESTES GANES D'APRENDRE.

dissabte, 9 d’abril del 2011

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 4 - SANT LLUÍS 5.

Els infantils de primer any han estat a punt de donar la sorpresa contra el Sant Lluís equip que lidera la classificació, han perdut 4 a 5 després de haver posat les coses molt dificils durant tot es partit, a mes tenint en compta que l'equip lluisser te jugadors de segon any, tot i la derrota han d'estar contents avui per es partit que han fet.
Durant el primer temps ho han bordat els jugadors d'en Quel Carreras que han arribat a guanyar per 3 a 0, després de una mitja hora molt bona en que desbordaven la defensa del Sant Lluís, han anotat en Josep Capó en es minut 10, i no han baixat els braços amb aquest resultat i han continuat presionant a s'equip visitant que no podia aturar les nostres entrades, en David Janer ha anotat el segon i tercer gol en els minuts 21 i 25, peró després en uns moments claus ens han anotat el 3 a 1 que els ha posat dins es partit, en el segon temps la superioritat fisica visitant ha servit perque ens capgiresin es marcador, ja que haviem fet un gran desgast de correr, a pesar d'aixó fins el final hem estat amb opcions d'igualar es partit que per es joc que hem fet ens mereixiem, en Josep Capó de nou a falta de 7 minuts ha fet el quart gol que ha donat emoció fins el final.
Felicitam a tot s'equip, ja que hau fet un gran partit, anims.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 2 - PENYA CIUTADELLA 2.

Els benjamins de primer any han fet un bon partit avui contra el Penya Ciutadella, equip que va lider sense haver perdut cap partit, i els nostres jugadors han plantat cara en tot moment, hem vist un partit molt igualat en que hem demostrat perque esteim fent una temporada molt regular, els al.lots una vegada mes han posat molta ilusió dins es camp i van agafant mes confiança, cada dia juguen millor i estan combinant bones jugades i tot s'equip treballa per igual, aquest resultat els hi ha donat una gran satisfacció.
Fins i tot hem anat davant en es marcador dues vegades, i hem tingut ocasions per haver guanyat es partit, peró l'empat es un bon resultat, el primer gol l'ha marcat en Pere Pons en es primer quart, el segon gol ha arribat en els darrers quarts i ha estat marcat per en Toni Goñalons.
ENHORABONA AL.LOTS, SEGUIU JUGANT AMB AQUESTES GANES D'ANAR APRENENT.

dijous, 7 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 17.00 H.

33ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.ARENAL.
Partit transcendent per la permanencia el que ens espera aquest dissabte amb la visita de l'Arenal penultim classificat, un equip que te molt dificil la salvació peró que lluitara amb totes les forces mentres matematicament sigui possible, per nosaltres que ens trobam amb la 15 posició es una gran ocasió per tornar a gunyar i treure un poc mes de marge amb els equips de baix, ja que els descensos de 2ªb son la gran amenaça si no ho tindriém molt be, haurém de fer un bon partit per guanyar es partit i tenir la sort que ens va faltar en es darrer partit a casa.
Per aquest partit no tenim cap jugador sancionat, només algun jugador tocat que d'aqui a dissabte a lo millor podrém recuperar, els jugadors estan molt concentrats ja que saben de la importancia d'aquest partit i segur que el treurem endavant, ja que estan mostrant una bona cara i si tenim un poc de sort segur que els 3 punts es quedarán a casa.

PRECEDENTS FERRE - ARENAL.

En aquesta jornada ens visita un equip dels habituals de la tercera balear l'Arenal, que ja ens ha visitat 9 vegades, amb 5 victories per el nostre equip, 2 empats i 2 derrotes, en partit que sempre han estat molt igualats, tret de una golejada per 5 a 1 de la temporada 98-99, segur que será un rival dur com sempre.


AQUESTS SON ELS PRECEDENTS FERRE - ARENAL.

TEMPORADA 1.988-89: FERRERIES 3 - ARENAL 2. (Serín, Juan Antonio i Merayo).
TEMPORADA 1.989-90: FERRERIES 0 - ARENAL 1.
TEMPORADA 1.990-91: FERRERIES 1 - ARENAL 0. (Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1.991-92: FERRERIES 0 - ARENAL 1.
TEMPORADA 1.992-93: FERRERIES 1 - ARENAL 0. (Tonio Barber).
TEMPORADA 1.993-94: FERRERIES 2 - ARENAL 1. (Bep Barber i Toyo).
TEMPORADA 1.997-98: FERRERIES 1 - ARENAL 1. (Tonio Barber).
TEMPORADA 1.998-99: FERRERIES 5 - ARENAL 1. (Moles, Xavi Martí, Tomeu Mir, Waldi i Abel).
TEMPORADA 2.009-10: FERRERIES 1 - ARENAL 1. (Esteban).

dimecres, 6 d’abril del 2011

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

30ªJORNADA. MANACOR - CE FERRERIES.
Darrera jornada de la lliga nacional per els juvenils que han acabat la temporada de manera brillant, en que van assegurar la permanencia fa 2 jornades i esteim classificats en sisena posició, en canvi davant tindrém un equip que si jugará la permanencia, ja que només disposa de 1 punt de marge sobre el descens, els jugadors jugarán amb ganes d'acabar la lliga aconseguint els 3 punts i conservar aquesta posició, ara es partit será un homenatge als nostres jugadors que han lluitat cada partit deixant una gran sensació a la nostra afició, també es despedirá el nostre entrenador Juan Romero que ha fet un gran treball aquestes dues temporades, també volem agrair als jugadors que acaben la seva etapa juvenil competint a un gran nivell.

REGIONAL LLIGA. DISSABTE A LES 16.30 H.

10ªJORNADA. UD MAHÓN - CE FERRERIES.
Aquest dissabte s'equip de regional te una dificil sortida ja que juga en es camp de la Unió que va colider i esta inmers en sa lluita per sa lliga regional, d'aixó intentarém treure profit per complicar-li es partit, en aquesta temporada ja li vam donar un ensurt a s'equip maones que compta amb bons jugadors amb experiencia a tercera divisió, com els dos que van començar la temporada en el nostre club, Jonny Perez i Josito Barranco, per aquest partit esperém recuperar alguns jugadors lesionats i lluitar tot es partit com vam fer la darrera jornada en que els jugadors van donar una bona imatge i quasi van guanyar en el Sant Lluís.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.
16ªJORNADA. SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els juvenils Menorca jugarán aquesta jornada en es camp del Sant Lluís coer de la classificació, aquesta será una bona ocasió per el nostre equip per continuar amb la millora que va mostrar dissabte, els jugadors es troben amb moral i força de acabar sa lliga en forma, i anar progressant de cara a la temporada que ve, en que alguns jugadors podrán donar es bot a l'equip de lliga nacional.

CADETS. DIUMENGE A LES 10.00 H.
1ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els cadets debuten aquest diumenge a la copa, será en es camp del Villacarlos un equip batallador i que costa de guanyar dins el seu camp, en aquest grup de copa hem quedat amb equips forts, CD MENORCA, RTV.BOSCOS, AT.VILLACARLOS, PENYA CIUTADELLA I CCE SANT LLUÍS, la lligueta només tindra una volta i es campió jugará la final, en Canari aprofitará per anar donant joc als cadets de primer any de cada a la temporada que ve, segur que l'equip donará una bona imatge.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els infantils que entrena en Fredo jugarán en es camp del tercer classificat el Menorca, els maonesos compten amb 3 punts mes que nosaltres i un partit menys, a pesar que será un partit dificil els dos equips tindrán opcions a la victoria, el que tindrém que vigilar mes del Menorca es el seu atac ja que es un equip molt golejador, tindrém que jugar amb ordre i aprofitar les nostres ocasions, peró l'equip te confiança després del partir tant complert que vam fer la passada jornada.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. FERRERIES ATC - CCE SANT LLUÍS.
Aquest dissabte ens visita el lider Sant Lluís i clar favorit al titol de lliga, davant tindrém un equip que compta amb bons jugadors de segon any en la part ofensiva, el nostre equip lluitará amb tota la ilusió de posar li les coses complicades per veure si podem donar alguna sorpresa i sobretot intentar fer un bon partit.

BENJAMINS A. DISSABTE A LES 10.30 H.
10ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els benjamins de segon any jugarán en es camp de l'Sporting Mahonés un equip que te els mateixos punts que nosaltres 40, pot ser un bon partit entre dos equips que els hi agrada jugar un fútbol ofensiu, els nostres jugadors es troben animats després de l'espectacular remuntada de la darrera jornada, ho donarán tot dins es camp per continuar amb la ratxa.

BENJAMINS B. DISSABTE A LES 10.00 H.
10ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA CIUTADELLA B.
Els benjamins de primer any jugarán a casa contra el Penya Ciutadella el lider de la lliga, davant tindrém un bon equip que per l'edat que tenen juguén molt ben organitzats, es defensen amb ordre i en atac son perillosos, es una bona prova per el nostre equip que esta fent una bona temporada i tenen moltes ganes de jugar aquest partit, el nostre equip també li agrada tocar sa pilota i jugar ofensivament.

dimarts, 5 d’abril del 2011

DISSABTE 9 CONVOCATORIA SELECCIÓ ALEVINS.

Per aquest dissabte que ha acabat la lliga alevi hi ha convocatoria de la selecció alevi de segon any, nascuts el 1999.
Els jugadors han estat citats dissabte dia 9 a les 11.00 hores en es camp de Sant Antoni a Ciutadella, per després de fer un entrenament jugar a partir de les 12.00 hores contra el Dosa infantil.
Dels 14 jugadors que han convocat, 4 son del nostre club, Sergi Bosch, Francesc Bosch, Pau Benejam i David Florit, desde la directiva els hi desitjam sort i que es diverteixin.

dilluns, 4 d’abril del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 15é. PJ: 32. PG: 8. PE: 11. PP: 13. GF: 30. GC: 40. AV: -10. PUNTS: 35.

Golejadors: 8 Gols: Hector Carreras. 5 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià, Robert Pulido i Barto Allés. 2 Gols: Juli. 1 Gol: David Pons, Kevin Sanchez, Raúl Marqués, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 6é. PJ: 29. PG: 12. PE: 7. PP: 10. GF: 37. GC: 32. AV: +5. PUNTS: 43.

Golejadors: 8 Gols: Jonathan Martinez. 7 Gols: Miguel Caballo. 5 Gols: Martin Pasantes i Clavijo. 4 Gols: Rubén Ametller i Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 9. PG: 0. PE: 1. PP: 8. GF: 8. GC: 33. AV: -25. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll, Lluís Lopez i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 10é. PJ: 14. PG: 3. PE: 1. PP: 10. GF: 20. GC: 58. AV:-38. PUNTS 10.

CADETS: LLIGA. FINAL DE LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 22. PG: 12. PE: 5. PP: 5. GF: 69. GC: 31. AV:+38. PUNTS: 41.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 8. PG: 2. PE: 4. PP: 2. GF: 15. GC: 13. AV: +2. PUNTS: 10.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 7. PG: 1. PE: 0. PP: 6. GF: 12. GC: 29. AV: -17. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 20. PG: 14. PE: 4. PP: 2. GF: 74. GC: 17. AV:+57. PUNTS: 124.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 20. PG: 7. PE: 1. PP: 12. GF: 53. GC: 70. AV: -17. PUNTS: 101.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 9. PG: 1. PE: 1. PP: 7. GF: 10. GC: 23. AV: -13. PUNTS: 40.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 8. PG: 4. PE: 0. PP: 4. GF: 25. GC: 22. AV: +3. PUNTS: 44.

diumenge, 3 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. COLLERENSE 2 - FERRE 1.

Derrota per la minima avui en es camp del Collerense per 2 a 1, en un partit molt disputat en que s'equip mallorqui ha mostrat la seva solidesa dins el seu camp en que es molt complicat fer li gols.
El primer temps ha estat de molt de joc per el migcamp, sense que la nostra defensa hagi passat per massa perill, nosaltres intentavem sortir a la contra amb rapidesa per desfer la ordenada defensa del Collerense, el partit ha estat igualat fins el descans i no ha estat fins els darrers 45 minuts en que han vingut els gols.
En aquest segon temps hem intentat correr un poc mes de risc per treure els 3 punts, mentre que manteniem al rival controlat fins que en el minut 20 ens han pitat un penal que ha servit perque el Collerense s'avances en el marcador, aquest gol ha fet que es repleguessin aprofitant el seu ofici, hem estirat lineas per cercar l'empat i en una contra en es minut 30 ha arribat el 2 a 0 que semblava definitiu peró dos minuts després un gol d'en Jose Enrich ens ha posat dins es partit i hem insistit fins el final, en que hem tingut ocasions clares per empatar que per com ha anat es partit hagués estat just.
Ara la setmana que ve ens visita un altre equip de la part baixa l'Arenal, ho tindrém que aprofitar per treure els 3 punts i agafar mes marge amb la part baixa.

REGIONAL LLIGA. FERRE 2 - SANT LLUÍS 2.

Avui capvespre s'equip de regional ha empatat contra el Sant Lluís 2 a 2 i d'aquesta manera hem conseguit el segon punt de la temporada, ha estat un partit acceptable per part del nostre equip que avui comptava amb 4 juvenils per jugar contra un equip molt vetera que ha sabut aprofitar les seves ocasions, ja que nosaltres hem tingut es partit controlat i haguessim pogut tenir un 3 a 1 que era definitiu pero l'han anulat.
Es partit ha començat amb imprecisions sense veure gaires tocs ja que el joc es basava en pilotes llargues, a pesar d'aixó hem estat molt correctes en defensa en aquest primer temps sense concedir massa perill en canvi nosaltres hem pogut anotar el primer gol que ha fet en Lluís Lopez en es minut 35, a partir d'aqui semblava que haviem fet lo mes dificil que era trencar es marcador pero en una jugada aillada el Sant Lluís ha conseguit l'empat.
El segon temps ha començat amb el nostre equip volguent tenir mes la pilota, peró davant hem tingut un equip amb ofici i dur que ha dificultat que mostressim la nostra qualitat, peró en el minut 8 una bona jugada de nou de Lluís Lopez ha fet el 2 a 1 que ens donava aventatge de nou, hem tingut una gran part del temps es partit controlat amb un parell d'arribades per sentenciar, com el gol anulat o un possible penal, peró el Sant Lluís ha sabut aprofitar quant faltaven 10 minuts una nova ocasió per fer l'empat quant semblava teniem es partit al nostre favor, després del gol ens han apretat un poc mes, peró el marcador ja no sa mogut mes.
La setmana que ve jugarém en el dificil camp de la Unió que va colider.

FELICITATS A EN DANI MORI PARE PER SEGONA VEGADA.

Desde el club volém donar la enhorabona en el nostre entrenador de s'equip de tercera divisió en Dani Mori que divendres passat va ser pare per segona vegada, esperém que avui els jugadors li puguin brindar la victoria.
Enhorabuena Dani.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 2.




Els juvenils de lliga nacional es van despedir a casa de la millor manera guanyant brillantment el derbi contra el Penya Ciutadella 3 a 2 amb tot mereixement i després de tornar a fer un gran partit amb un desgast increible de tot s'equip un resultat que ens coloca en 6 posició, en que els jugadors han acabat en una gran forma la lliga.
Es partit va començar amb un gran ritme de joc amb dos equips que volien jugar un bon fútbol amb la tranquilitat de tenir la permanencia assegurada, a partir d'aqui va fer que es pogués veure un bon partit jugat de poder a poder sempre dins la esportivitat, peró les ganes de tenir l'honor de guanyar es derbi van fer que el nostre equip sortis enxufat en que abans del primer gol en el minut 12 d'en Clavijo ja havia avisat en dues arribades, vam fer una gran pressió enmig del camp que va ofegar la sortida del Penya i dominassim es partit, a pesar de disposar de bones ocasions per aumentar es marcador vam arribar amb 1 a 0 a la part que deixava es partit obert.
El segon temps va començar amb els dos equips cercant la porteria, peró sobretot eren els nostres jugadors qui van tenir mes clares ocasions de gol, i aixi en el minut 4 del segon temps va arribar el segon gol que va fer en Txiqui, un resultat que reclectia el que passava dins es camp en que el nostre equip estava jugant molt be superant al Penya, semblava que es partit estava sentenciat peró en es minut 58 l'equip visitant va poder empatar gracies a una jugada desafortunada en defensa, aixó no va ser cap cop per els jugadors, ja que van continuar amb la intensitat i ordre en defensa.
Es partit es jugava de poder a poder i aixi en Jonathan va conseguir el tercer gol després de una bona jugada colectiva, a pesar d'aixo el Penya no es va rendir i va seguir insistint ja que van aconseguir el 3 a 2 a falta de 15 minuts, l'equip fins el final es va defensar amb molt d'ordre tinguent alguna ocasió per sentenciar es partit.
Una victoria que va deixar una gran imatge del nostre equip juvenil en aquest darrer partit a casa, ja que nomes faltara es partit en es camp del Manacor en que intentarán conservar aquesta brillant sisena posició.
ENHORABONA UNA VEGADA MES A TOT L'EQUIP PER AQUESTA GRAN TEMPORADA.

JUVENILS B LLIGA. FERRE 3 - SAMI 2.




Els juvenils Menorca van aconseguir una agonica victoria 3 a 2 contra el Sami després d'acabar amb 9 jugadors, una victoria en que tot s'equip va tenir que lluitar de valent els 90 minuts i demostrar de nou que en lineas generals s'equip ha mostrat una clara millora en els darrers partits en que hem sortit de la darrera posició i mostrant que amb ganes i concentració podém acabar la lliga donant una bona imatge.
El partit va començar amb domini visitant que ens va avisar en dues arribades que va aturar molt be n'Enric, els minuts anaven passant i el marcador no es movia a nosaltres ens va costar crear ocasions en aquest primer temps, tot i aixó els jugadors lluitaven de valent dins es camp per fer-se amb el domini des partit, peró en el minut 37 el Sami es va avançar, no hi va haver gaire temps per mes fins el descans.
A partir de la segona part s'equip es va transformar ja que va crear perill, tocavém amb mes rapidesa i vam conseguir marcar gols a pesar de tenir que jugar la darrera mitja hora amb un jugador menys, peró l'equip va mostrar orgull i va tenir la seva recompensa, primer va ser en Borja que va empatar en els 11 minuts del segon temps, un gol que va donar confiança a l'equip per anar a per es partit i aixi en ple domini del nostre equip n'Angel Rios va fer el 2 a 1 en el minut 20, a partir d'aqui es partit es va convertir en un anar de banda a banda en que vam sortir mes encertats, ja que n'Angel Rios de nou va fer el 3 a 1 que seblava deixar es partit del nostre costat, peró tres minuts després el Sami feia el 3 a 2 quant encara quedaven 10 minuts, que es van fer molt llargs ja que amb inferioritat numerica vam tenir que defensar tots darrera per aconseguir la tercera victoria de la temporada.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUESTA TREBALLADA VICTORIA.