dilluns, 19 de desembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. MERCADAL 1 - FERRE 0.

El passat dissabte en el derbi de tercera contra el Mercadal es va perdre per un ajustat 1 a 0, un partit que va ser molt igualat i que el mes just era un empat, el gol va arribar en el primer temps després de un xut fantasma que va repelir el poste i sembla que va rebotar dins, a partir d'aqui els jugadors hi van posar molta intensitat per poder igualar el partit, davant el Mercadal va posar se a defensar aprofitant la seva experiencia per aturar les nostres arribades.
Durant el partit vam tenir alguna bona ocasió que no va entrar per poc, en corners també haguessim pogut marcar després de rematar amb perill, fins i tot en el minut 30 de la segona part hi va haver un posible penal sobre en Kaké, l'equip va fer un gran desgast per frenar les contres del Mercadal que disposa de jugadors de qualitat.
En el segon temps ho van donar tot per conseguir l'empat peró no vam tenir la sort en els darrers metres que ens va fer falta, ja que per joc damunt el camp va ser el tipic derbi de molta lluita i intensitat igualat en quant a joc, i que es va decidir per una jugada puntual.
Després d'aquest partit ara els jugadors tindrán un descans fins el proxim 8 de gener en que tindrém un partit molt important i decisiu contra l'Espanya rival directe, treure els 3 punts serán fundamentals.