dissabte, 17 de desembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - MALLORCA 5.

Els juvenils de lliga nacional tenien una dificil papeleta avui contra el lider Mallorca que esta mostrant una gran superioritat en aquesta lliga i ens ha guanyat per un clar 0 a 5, en un partit sense massa historia en que els jugadors han lluitat tot el que han pogut peró davant teniem un equip amb molta qualitat que la temporada que ve jugarán a Divisió d'Honor, el partit ja sa posat molt de cara per els mallorquins en el minut 16 i ja ha estat molt dificil posar en dificultats la defensa visitant, els jugadors han posat ganes peró la superioritat visitant ha anat creixent.
En l'inici del segon temps quant el resultat era de 0 a 3 hem disposat de les 2 millors ocasions per haver anotat algun gol primer una bona internada que ha fet en Biel Mercadal que ha sortit a fora per poc hagués estat un gran gol i poc després en Carlos Febrer ha tingut una bona ocasió pero no ha pogut xutar la be, poc després han anotat el quart gol que ha deixat el partit mort fins el final en que han marcat el definitiu 0 a 5.
Ara toca descans fins d'aqui 3 setmanes en que jugarém en el camp de La Salle a Palma.