dissabte, 10 de desembre del 2011

ALEVINS A. FERRE 3 - UD.MAHÓN 3.

Els alevins A de segon any, han conseguit avui després de fer un gran partit empatar 3 a 3 contra la Unió, equip imbatut fins avui que havia guanyat els 8 partits que havia jugat i s'ha vist sorprés amb el joc i solidesa del nostre equip.
A pesar de la dificultat que tenia el partit els jugadors han sortit decidits sense por a jugar de tu a tu, per poder frenar l'equip contrari han tingut que fer un gran desgast tots els jugadors i jugar amb molt d'ordre, amb rapidesa hem sorpres la defensa contraria i ja en el primer quart en Marc Meliá ha conseguit el primer gol que ha donat moral a l'equip, la Unió ha intentat reaccionar poc després conseguint el gol de l'empat, el partit de nou tornava a començar i en cap moment hem girat la cara al partit i amb un gran segon temps els hem sorpres amb 2 gols mes que ha marcat en Jordi Moll, ens ha posat amb un clar aventatge de 3 a 1, a partir d'aqui ha tocat defensar el resultat contra un equip que ha anat apretant i reduint distancies.
Amb el resultat favorable hem disposat de bones jugades a la contra per haver sentenciat el resultat peró no hem tingut sort en moments puntuals, l'equip visitant ha empatat el partit i hem defensat el resultat fins el final, en que a 2 minuts del final hem disposat de una gran ocasió de nou per haver guanyat el partit.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER EL PARTIT D'AVUI DEMOSTRANT QUE SON CAPAÇOS DE JUGAR A GRAN NIVELL CONTRA QUALSEVOL EQUIP, ANIMS CONTINUAU AIXI.