diumenge, 4 de desembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - SON CLADERA 1.

Avui per fi hem conseguit el primer punt de la temporada ha fet justicia a tot el treball i esforç de l'equip que ha cregut amb les seves opcions fins el darrer minut en que hem conseguit el gol, un resultat que segur servira per creure en les nostres forces i opcions, un resultat positiu que ja s'havia escapat en altres ocasions per mala sort.
El partit d'avui era contra el Son Cladera nové classificat i una de les revelacions de la lliga, peró hem vist que era un equip amb molta envergadura i alguns jugadors amb experiencia lo que ens ha obligat a no aturar de correr durant els 90 minuts.
Els jugadors han sortit molt concentrats desde el començament i en els primers 20 minuts hem fet 2 bones jugades en atac que haguessin pogut donar nos aventatge, peró prest l'equip mallorqui ens ha donat els primers avisos aprofitant la rapidesa dels seus atacants, ha estat en el minut 30 quant ha arribat el 0 a 1, de nou tornavem a jugar a remolc, l'equip ha estat molt be i no s'han enfonsat i en el segon temps amb garra han lluitat fins que han conseguit el premi, abans en els primers minuts de la segona part el Son Cladera ha intentat dormir el partit, i ens ha costat arrancar peró els darrers 25 minuts han estat molt bons i finalment en el minut 91 ha arribat l'empat que ha fet n'Alex Bruño.
Molt be a tota la plantilla i entrenadors a veure si la setmana que ve a Alcudia conseguim dur la primera victoria.