dissabte, 3 de desembre del 2011

BENJAMINS B. CE. ST LLUÍS 1 - FERRE ATC 3.

Els benjamins b han conseguit una nova victoria en el camp del Sant Lluís per 1 a 3, ens ha costat mes del que diu el resultat i es que hem tingut que remuntar el gol inicial de l'equip lluisser.
Abans de jugar el partit ja preveiem que no seria fácil i que tindriem un equip incomode i ens ha presionat be, quant hem rebut el gol els jugadors han reaccionat i en pocs minuts hem capgirat el resultat amb 2 gols de Pere Pons, l'equip local ha insistit i no hem tingut que jugar amb maxima concentració, ja que fins el darrer quart no hem pogut sentenciar el partit amb 1 gol de Guillém Marqués.
El partit ha estat molt obert ja que amb el resultat tant just que teniem el Sant Lluís ha lluitat per conseguir l'empat i noltros a la contra i amb espais també haguessim pogut sentenciar abans.
Una victoria que ens deixa en les primeres posicions de uns jugadors que segueixen amb ganes de fer una gran temporada i disfrutar fent un bon fútbol.
La setmana que ve jugarém 2 partits ja que dimarts hi ha lliga i rebrém a casa en el Mercadal.