diumenge, 4 de desembre del 2011

INFANTIL B. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 1.

Derrota dels infantils b en la darrera jornada de copa per 3 a 1 en el camp del Penya Ciutadella va ser un resultat massa abultat ja que fins els darrers 10 minuts el partit estava obert en que els nostres jugadors van presionar i jugant el bon fútbol que saben fer, davant ens vam trobar un equip que ahir va estar inspirat que va aprofitar les seves ocasions, una derrota que no empanya el bon torneig que hem fet, i mostrant l'equip que esta en forma i ganes de que comenci la lliga per intentar ho fer igual de be.
Desde l'inici ja vam veure que davant tindriém un equip combatiu que va presionar be la nostra posició a mes en el minut 5 van marcar el primer gol, l'equip va reaccionar be ja que en el minut 9 en Daniel Pons va empatar, a partir d'aqui va veniu un partit jugat de poder a poder amb dos bons equips que cercavén combinar per sorprendre el rival, avançat el primer temps el Penya va fer el segon gol, lo que va fer que els jugadors apretassin per conseguir la igualada abans del descans.
La segona part ho vam intentar amb totes les ganes, peró ens vam trobar un equip ben tancat que va dificultar el joc ofensiu, van anar passant els minuts i les ocasions que vam tenir no les vam poder convertir, i ja en el tram final el Penya va sentenciar amb el 3 a 1 definitiu.