dilluns, 19 de desembre del 2011

JUVENIL B. PENYA CIUTADELLA 6 - FERRE 1.

Ahir els juvenils b van perdre per un clar 6 a 1 en el camp del Penya Ciutadella en un partit que van tenir que jugar amb importants baixes i reforçats per cadets.
L'equip va sortir amb ganes de poder donar la cara peró ja en el minut 15 ens van marcar el primer gol i no vam poder reaccionar, els jugadors ho van intentar mentres estavem dins el partit de poder anar a cercar l'empat dins la primera mitja hora en que l'equip va estar posar, fins que en el minut 32 ens van marcar el segon gol que va ser un cop dur per l'equip ja que 2 minuts després el Penya tornava a marcar.
Es va arribar al descans amb 3 a 0 i el partit molt dificil, després del descans van sortir disposats a poder marcar algun gol peró en el minut 2 de la represa vam rebre el quart gol, el partit ja es va trencar i a la mitja hora en Luis Garcia va marcar el gol de l'honor, encara en la part final del partit amb 2 jugades a la contra l'equip ciutadellenc va deixar el resultat final en 6 a 1, una derrota dolorosa i abultada ja que tampoc es mereixien tant de castig.
Ara a recuperar forces per després de les festes de Nadal i poder treure algun bon partit.