dissabte, 10 de desembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. ALCUDIA 2 - FERRE 0.

Derrota ahir per 2 a 0 en el camp de l'Alcudia, en un partit que de nou es va girar tot en contra desde el primer minut, ja que just començar el partit vam rebre el primer gol i ja va ser un cop dur en tenir que jugar tot el partit a remolc, l'equip va afrontar el partit amb molta ilusió després de l'empat de la setmana passada peró ahir l'Alcudia va estar encertat en moments claus.
Després del primer gol es va intentar reaccionar anant a per l'empat, peró en el minut 16 van saber aprofitar una altra ocasió per sentenciar el partit, va costar reaccionar amb el cop del resultat, l'equip va lluitar fins el final del partit per poder marcar algun gol que ens dones vida peró no vam poder encertar en cap de les ocasions que vam tenir, a pesar del resultat els jugadors no van baixar el ritme en cap moment i en el segon temps ho van donar tot lluitant cada pilota.
La setmana que ve ens visitara el lider destacat el Mallorca, en que l'equip fara el posible per posar li les coses dificils.
Será el dissabte a les 12,45 hores per motius de passatge del Mallorca.