dijous, 8 de desembre del 2011

JUVENIL B. FERRE 0 - DOSA 1.

Avui migdia en la segona jornada de lliga hem perdut 0 a 1 contra el Dosa, un partit que sa desnivellat quant ens hem quedat amb 10 jugadors i que en el global de partit ha estat igualat i el mes just era un empat, tot i la inferioritat numerica ho hem intentat fins el final amb 3 ocasions en els darrers 10 minuts.
Durant el primer temps ha estat molt correcte l'equip mostrant serietat en defensa i presionant el migcamp per tenir el control de partit, els jugadors han lluitat per cercar la porteria contraria de un Dosa que també sa defensat amb ordre, els dos equips tot i no haver hi moltes ocasions de gol han jugat amb intensitat en que les defenses i migcampistes han conseguit imposar-se a els davanters.
El ritme de partit ha estat mes nostre, peró ha costat superar la ordenada defensa rival, hem disposat d'algun xut amb perill, el marcador no s'ha mogut fins el descans.
En el començament de segon temps el joc ha continuat igual, i només sa decantat quant hem tingut que jugar mitja hora amb 10 jugadors, aixó ho ha aprofitat el Dosa tot i que sense massa brillantor, quant han conseguit el gol han intentat controlar el partit, peró els nostres jugadors han seguit posant hi ganes fins el final, hem tingut les nostres ocasions per haver conseguit l'empat que per com ha anat el partit era el resultat mes just.