dilluns, 19 de desembre del 2011

BENJAMI F-8 A. DOSA CF 3 - FERRE 2.

Derrota per la minima dels benjamins A en el camp del Dosa per 3 a 2, en un partit que es va complicar molt peró en els darrers minuts quasi el vam poder empatar, ja que fins el darrer minut els jugadors ho van donar tot per conseguir l'igualada.
Durant els primers minuts el joc va estar amb un poc de descontrol ja que els dos equips volien dur la iniciativa, l'equip local havia sortit amb empenta ja que jugava a casa peró els jugadors amb ordre van saber aturar l'atac del Dosa en els primers minuts, el Dosa va seguir insistint i aixi passada una estona va marcar el primer gol, el nostre equip peró va saber reaccionar be i minuts després es va empatar amb un gol de Albert Haro, a partir d'aqui l'equip va voler esperar amb ordre i poder sorprendre a l'equip local, peró van presionar a dalt i amb 2 gols en pocs minuts de diferencia van capgirar el resultat fins el 3 a 1, peró els jugadors no es van venir avall i van seguir insistint per retallar distancies, aixi n'Arnau Rodriguez va posar emoció en el partit quant hi quedaven minuts per jugar, ho van intentar fins el final peró no va ser posible, tot i la derrota l'equip va donar bona imatge i jugant aixi vindrán mes bons resultats, lo important es anar aprenent i que els jugadors disfrutin dins el camp.