dimarts, 6 de desembre del 2011

BENJAMINS F-8 B. FERRE ATC 7 - CE MERCADAL 3.

Avui mati els benjamins han jugat una nova jornada de copa contra el Mercadal, el partit ha estat atractiu de veure ja que els dos equips han fet un bon fútbol amb un joc molt obert, en que tot i la clara victoria per 7 a 3 a favor del nostre equip el rival sempre ha donat la cara.
El partit ha començat amb un gol en contra abans que es cumplis el primer minut, lo que no ha transtocat el nostre plantejament ja que hem seguit igual que si el marcador fos d'empat, i poc a poc hem anat entrant dins el partit i creant ocasions de gol, l'empat la fet en Pere Pons, després d'aquest gol hem passat a dominar el partit amb claredat i desbordant la defensa del Mercadal tot i que ells també han sortit amb perill a la contra, abans del descans hem marcat 2 gols que ens han posat amb un bon aventatge de 3 a 1 l'autor dels gols ha estat en Pere Pons.
Després del descans el partit ha estat vistós amb moltes ocasions de gol, en Rúben Alcaide ha marcat el 4 a 1 que deixava el partit sentenciat, peró poc després el Mercadal ha fet el 4 a 2, no hem tardat gaire en marcar el cinqué gol en ple festival ofensiu, els jugadors estaven entonats i han marcat 2 gols mes per deixar el resultat final en 7 a 3, han marcat en Rúben Alcaide i 2 gols de Josep Truyol.
Un altra gran partit ens han ofert els benjamins b que estan fent una gran competició de copa marcant molts gols i els jugadors disfrutant dins el camp, aquest dissabte de nou una nova jornada en que intentarém continuar amb aquesta ratxa.
Molt be al.lots continuau jugant amb aquestes ganes.