dissabte, 3 de desembre del 2011

ALEVI F-7 B. FERRE 6 - MENORCA AT 1.

Els alevins b han conseguit una clara victoria per 6 a 1 contra el Menorca, en un partit que el nostre equip ha fet un gran fútbol, creant moltes ocasions de gol i fent grans jugades colectives a mes de conseguir bons gols, els al.lots que entrena en Fredo han confirmat aquest bon inici de lliga, en que mostren moltes ganes durant tot el partit.
Hem començat molt be el partit dominant i arribant a porteria, i no ha tardat en arribar el primer gol als 5 minuts, quant en Lluís es porter amb un gran xut desde la seva porteria ha sorprés el porter visitant en aquest gol també hi ha contribuit en Kevin Pina, poc després de nou en Kevin Pina ha fet el 2 a 0 que ja ha deixat el partit clar a favor nostre, hem seguit controlant el partit i esperar alguna ocasió per marcar mes gols, hem estat molt be en el treball defensiu aturant les ocasions visitants ja que el Menorca sempre es un rival perillós.
El temps anava passant fins que en Pere Allés ha fet el 3 a 0 un bon gol, a partir d'aqui el partit ja ha estat mes placid i hem tingut moltes ocasions de gol, el quart gol la fet n'Adriá Vidal, han estat aquests els millors minuts ja que després de una gran jugada de Pere Allés en Kevin Pina ha fet el 5 a 1, poc abans el Menorca ha fet el gol de l'honor, abans d'arribar el darrer gol per ben poc no hem culminat una gran jugada de merit de tot l'equip amb bones combinacions, el darrer la fet en David Marrades en el darrer minut ha estat un gran xut desde fora de l'area que ha posat el definitiu 6 a 1.
Hem de felicitar a tot l'equip per aquest brillant partit.