dissabte, 10 de desembre del 2011

BENJAMINS A. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 1.

Els benjamins A que entrena en Quel Carreras han guanyat per 3 a 1 en el Penya Ciutadella, després de fer un partit molt complert els nostres jugadors que han jugat amb molta alegria i ordre.
Desde l'inici han sortit a per el partit els jugadors fent una bona presió a l'equip visitant i tinguent el control del partit, ja en els primers minuts hem disposat de les primeres ocasions per avançar-nos, el primer gol ha arribat després de un bon xut que ha fet n'Albert Haro de fora de l'area, aquest resultat ens ha donat tranquilitat i hem intensificat el nostre domini amb ocasions per sentenciar el partit, en Toni Goñalons abans del descans ha conseguit el segon gol que deixava en partit encarrilat per la segona part.
El Penya ha sortit amb mes intenció després del descans peró hem estat molt be en el treball defensiu aturant les seves arribades, per contra hem disposat de bones jugades per marcar el tercer gol, una d'aquestes ha acabat en el pal, ja en el darrer quart el Penya ha marcat i ha posat un poc d'emoció en el partit, peró pocs minuts després en Marc Febrer ha fet el definitiu 3 a 1 després de una bona jugada colectiva.
Avui ha estat molt be tot l'equip conseguint una bona victoria que ens donara confiança, seguiu aixi.