dissabte, 17 de desembre del 2011

ALEVI F-7 B. FERRE 1 - SANT LLUÍS 5.

Derrota avui dels alevins b contra el lider Sant Lluís per 1 a 5, el partit ha estat mes disputat del que diu el resultat, ja que durant part del partit li hem posat les coses dificils i no ha estat fins la segona part que la figura visitant ha decidit amb 3 gols.
Els nostres jugadors han sortit amb moltes ganes de fer un bon partit i hem dominat durant el primer quart en que l'equip ha corregut molt per poder superar la defensa visitant, en Dani Esbert ha marcat el primer gol, a partir d'aqui hem fent controlat fins avançat el segon quart en que el Sant Lluís ha fet el gol de l'empat, el partit era obert, hem arribat en el descans amb empat.
Tot just començar el segon temps ha vingut el gol clau, ja que l'equip visitant s'ha avançat i han agafat moral i ha estat dificil poder superar la seva defensa, els jugadors han donat la cara fent lo posible per empatar, peró han aprofitat la seva rápidesa en atac per sentenciar i deixar el resultat en 1 a 5, massa abultat per l'esforç i joc dels nostre equip que esta fent una bona temporada.
Ara tocara descans ja que els jugadors s'ho mereixen fins el proxim partit dia 7 de gener de l'any que ve.