diumenge, 4 de desembre del 2011

CADET. FERRE 1 - AT.VILLACARLOS 2.

Aquest mati els cadets han perdut 1 a 2 contra el Villacarlos, tot i no anar a la part alta l'equip des Castell ha confirmat ser un rival perillós en que els dies quant surten les coses es un rival imprevisible, el partit ha tingut 2 fases diferentes en que hem conseguit avançar nos en el minut 20 amb un gol de Damia Pons després de fer un bon inici que no podia preveure el desenllaç final, ja que hem dominat el partit sortint amb gran intensitat desde l'inici, fins i tot hem disposat de una jugada clau abans de conseguir l'empat el Villacarlos de fer el 2 a 0 que hagués donat un altre aire al partit, peró l'equip visitant ben posicionat darrera i mostrant la seva lluita ha sabut esperar la seva opció per empatar en el minut 32, amb aquest gol han agafat moral i ens han començat a dificultar el nostre joc.
L'equip ha sortit decidit a marcar el segon gol en l'inici de la segona part, peró el rival ha anat agafant confiança veient que passaven els minuts i ens ha costat molt trobar la porteria rival, seguiem tenint la pilota peró ens faltava la darrera passada, a mes després de una falta en el minut 27 ha arribat el segon gol visitant, ho hem intentat fins el final peró no ha estat posible, en els darrers minuts hem tingut 2 bones ocasions per empatar peró no hi hem arribat per poc.
A pesar de la derrota l'equip continua en la part alta, i la setmana que ve tornarém a jugar amb les mateixes ganes per conseguir la victoria.