dissabte, 10 de desembre del 2011

BENJAMINS B. SPORTING ILLA MENORCA 0 - FERRE ATC 7.

Els benjamins b han fet un gran partit avui contra l'Sporting en un partit que hem jugat a Es Migjorn, els nostres jugadors han tornat a mostrar la millor cara i han estat molt superiors a l'equip rival que desde el primer quart ha vist com el superavem amb facilitat la seva defensa.
Dins el camp es veu amb la confiança que juguén, ja que cada setmana estan jugant a bon nivell, el primer gol la marcat en Vicente Cedrés en el minut 10, a partir d'aqui hem trobat mes espais per fer el nostre joc rápid i els gols han anat arribant, en Marcos Marin ha fet el segon gol, després en plena ratxa de fútbol en Marcos ha marcat 2 gols mes que han deixat el resultat en 0 a 4, d'aqui fins el final el partit ha tingut el nostre control i hem anat creant mes ocasions de gol, en Josep Truyol ha fet el cinqué, poc després en Vicente Cedrés ha tornat a marcar i el darrer gol la fet en Josep Truyol que ha deixat el resultat final de 0 a 7.
Ara continuam amb una brillant segona posició, la setmana que ve jugarém contra el Villacarlos en el que será un gran partit, el darrer d'aquest any.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUESTA BRILLANT VICTORIA.