diumenge, 4 de desembre del 2011

JUVENIL B. SANT LLUÍS 4 - FERRE 2.

Ahir va començar la lliga juvenil insular, en aquest debut vam tenir que jugar en el camp de l'equip que es troba en millor forma, el Sant Lluís que la setmana passada va quedar campió de copa i ens va superar per 4 a 2, en un partit en que els nostres jugadors no van desentonar i van jugar be en moltes fases del partit.
El Sant Lluís va sortir fort desde el començament de partit mostrant que tenen confiança en el seu joc, nosaltres esperavém en aquest inici ben posicionats en defensa per aturar el seu joc d'atac fins el minut 21 vam aguantar be, fins i tot vam cercar alguna contra per poder marcar algun gol, després del primer gol local ens va costar un poc reaccionar ja que va envalentonar el Sant Lluís a pesar d'aixó continuavem correctes en defensa fins que en el minut 36 va arribar el 2 a 0 que deixava el partit coll amunt, el marcador ja no es va moure fins el descans.
L'equip va sortir disposat a donar batalla en el segon temps i vam jugar bastant be tenint en compta el bon rival que teniem davant, i es que vam tenir el control de la pilota, ho vam intentar amb insistencia de poder fer un gol que ens dones vida i després de tant esforç va arribar en el minut 31 quant en Miquel Pons va marcar i va donar emoció en el partit, el partit va entrar en una fase emocionant fins el final i es que 2 minuts després quant haviem anat a per l'empat el Sant Lluís va marcar el 3 a 1, peró no vam baixar els braços i en Toni Coll a falta de 7 minuts va tornar a deixar el partit obert, peró de nou sense temps per reaccionar l'equip local ens va tornar a sorprendre marcant el definitiu 4 a 2.
A pesar de la derrota l'equip va mostrar que esta disposat a donar nos bons partits en aquesta lliga i segur que ens donara alguna alegria.