dissabte, 17 de desembre del 2011

INFANTIL A. FERRE 2 - PENYA ORIENT 3.

Avui els infantils A han començat la competició de lliga jugant a casa contra el Penya Orient un dels equips mes forts, han perdut per un ajustat 2 a 3 l'equip avui ha fet un bon partit lluitant molt i posant les coses dificils a l'equip ciutadellenc, que ja en els primers minuts ha tingut el partit de cara amb un gol en el minut 5 cosa que ha facilitat la victoria visitant, l'equip ha intentat reaccionar presionant cada pilota i intentant jugar amb criteri, l'Orient durant el primer temps sa mostrat com un equip solid en defensa que ens ha dificultat el joc d'atac, avançat el primer temps ens han marcat el segon gol que posava el partit coll amunt, peró l'equip després del descans ha donat el millor i han conseguit crear perill i marcar 2 gols, el segon en el darrer minut.
Ha començat el segon temps amb l'equip presionant dalt i sense por en que hem cregut en les nostres opcions i ja hem donat el primer avis en els primer minuts, peró en el 9 ha arribat el primer gol nostre que ha marcat en David Janer que ha posat emoció, amb el partit obert hem intentat de totes les maneres igualar el partit amb un equip rival ben tancat i creant perill a la contra ja entrat el partit han marcat el tercer gol que deixava el partit resolt, peró l'equip ha seguit lluitant fins el final i en Toni Sintes ha fet el definitiu 2 a 3.
L'equip ha mostrat que esta amb ganes de fer una bona temporada a la lliga i que será dificil guanyar los amb les ganes que hi posen, ara descans fins d'aqui 3 setmanes en que hi haurá el proxim partit.