diumenge, 4 de desembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - PLATGES DE CALVIÁ 2.

Avui capvespre hem vist un emocionant partit contra el Platges de Calviá un equip que ha demostrat ser millor del que diu la classificació ja que tenen bon tracte de la pilota i surten jugant del darrera, ha estat un partit jugat amb molta intensitat en que hem tingut la ocasió de conseguir la victoria amb una gran ocasió de Kake en el minut 85, a mes de no pitar un clarissim penal en els primers minuts que han comes sobre en Lluís Lopez, al final 1 punt contra un rival directe.
Ha sortit a per totes l'equip en l'inici fent una gran presió a la sortida dels mallorquins, i hem tingut 2 bones arribades en els primers 10 minuts, a la tercera ha estat la vençuda i en el minut 11 amb una gran jugada de Pepo per la banda ha centrat per baix dins l'area perque en Guel Bosch hagi marcat el primer gol, l'equip visitant ho ha acusat i els hem desbordat un parell de vegades mes que per poc no sentencien el partit, peró a poc a poc l'equip de Calviá ha anat despertant i ha començat a crear perill en ràpides passades llargues agafant la nostra defensa, i aixi en 10 minuts en el 22 i 31 han donat la volta en el resultat, hem intentat reaccionar abans del descans peró hem acusat el cop.
Els jugadors han sortit concentrats per igualar el partit, ens ha costat en els primers minuts ja que es defensaven amb ordre mentre que no podiem oblidar el darrera ja que a la contra eren perillosos, peró els hem aguantat be en aquesta segona part, a mesura que anaven passant els minuts hem anat presionant mes amunt i arribant a la porteria, hem disposat de 2 bones arribades abans que en Kake en el minut 32 hagi marcat de lliure directe un autentic golas a l'esquadra, era el premi a l'esforç el 2 a 2, els jugadors ho han donat tot fins el final i per poc no hem conseguit la victoria, primer amb un xut que el porter ha aturat a Kake que ha volgut fer una vaselina i a poc del final una jugada de Seguí en un posible penal, ja que ha caigut dins l'area quant quedava tot sol davant el porter.
Al final un altre punt, que ens coloca amb 14 punts, ara a preparar l'important derbi de dia 17 a Es Mercadal ja que la setmana que ve no hi ha lliga a tercera per els partits de la selecció balear en el torneig seleccions autonomiques.