dilluns, 19 de desembre del 2011

CADET. FERRE 1 - SPORTING MAHONÉS 0.

Ahir els cadets van derrotar el lider l'Sporting per 1 a 0 un equip imbatut fins ahir, un partit en que els nostres jugadors van jugar molt be mostrant solidesa i moltes ganes una victoria que ens referma en la segona posició a 1 punt de l'equip maonés.
Desde l'inici els jugadors que entrena en Toni Martinez van sortir molt posats en el partit amb ganes de fer les coses be, amb una gran entrega van dominar el partit i tallar les perilloses internades dels atacants rivals, el gol va arribar en el minut 27 després que en Sergi Sansaloni no va perdonar davant la porteria contraria.
Aquest gol ens va donar confiança per la resta de partit i vam ser superiors a l'Sporting, l'equip visitant va intentar reaccionar peró no va poder ja que l'equip no va donar opció en cap moment i encara es van veure amb forces d'anar a cercar un gol que deixes el partit sentenciat.
Ara merescut descans per l'equip cadet que esta completant una brillant temporada i agafar forces per l'any que ve i seguir amb aquesta dinamica.