diumenge, 11 de desembre del 2011

CADETS. UD.MAHÓN 0 - FERRE 3.

Els cadets han conseguit una contundent victoria per 0 a 3 en el camp de la Unió, equip que fins avui era tercer amb els mateixos punts que noltros, el partit no ha estat tant fácil com diu el resultat ja que fins els darrers 20 minuts el resultat era d'empat tot i que ho veniem provant desde l'inici i el final sa imposat la insistencia i qualitat de l'equip que entrena en Toni Martinez.
El primer temps ha estat de respecte entre els dos equips, hi ha hagut molt de joc per el migcamp amb la lluita per fer-se per el control del partit en aquest primer temps l'equip maonés amb les forces intactes ha mostrat ser un equip molt combatiu peró a mesura que han anat passant els minuts hem anat imposant el nostre joc i hem disposat de les primeres ocasions.
Després del descans hem sortit decidits a per la victoria tinguent mes la pilota en un partit que hem tingut que fer un gran desgast i que hem resolt amb 10 bons minuts de inspiració, el primer gol ha arribat en el minut 25 i la fet en Joan Vidal a partir d'aqui el partit sa obert i hem agafat moral i 2 minuts després en Xavi Pons ha marcat el segon gol que deixava el partit resolt, amb el partit trencat l'equip maonés ha acusat el cop i ho hem aprofitat per marcar el definitiu 0 a 3 que la fet en Sergi Sansaloni, fins el final el partit ha estat placid.
Aquesta victoria ens deixa en una brillant segona posició, a la espera de rebre diumenge que ve a l'equip lider l'Sporting en el que segur será un gran partit.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.