dissabte, 3 de desembre del 2011

BENJAMINS A. FERRE 0 - CD.MENORCA 4.

Aquest mati els benjamins A han perdut per 0 a 4 contra el Menorca, l'equip maonés ha demostrat per que va a dalt de la classificació i sa mostrat com un equip molt encertat en atac, nosaltres hem lluitat durant tot el partit per conseguir algun gol peró en 10 minuts hem tingut la mala sort de rebre 3 gols que després ens ha costat remuntat, en l'inici de partit hem estat be posant hi moltes ganes per sorprendre al Menorca, peró en el minut 10 ens han marcat el primer gol i aixó ens ha fet mal, l'equip visitant ha aprofitat els següents minuts per sentenciar, hem intentat reaccionar creant alguna ocasió de gol, peró el Menorca ha agafat confiança i ha estat dificil de sorprendre.
Hem sortit en el tercer quart a presionar mes amunt per robar alguna pilota i poder sorprendre per rapidesa peró no ha pogut ser, els jugadors han fet un gran esforç i han mostrat moltes ganes fins el final.
Ara el dimarts tornarém a jugar, i de nou l'equip tornará a conseguir fer un bon partit.
Anims al.lots no passa res per una derrota, lo important es anar aprenent.