dilluns, 19 de desembre del 2011

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - SANT LLUÍS 2.

Ahir va començar la lliga regional, en que el nostre equip va perdre per 1 a 2 contra el Sant Lluís, un equip que va saber aprofitar les seves ocasions i després defensar-se amb ordre, a nosaltres ens va faltar la darrera passada i tenir un poc mes de tranquilitat.
El partit d'ahir era contra un rival semblant a noltros que te jugadors joves amb jugadors que coneixen be la categoria, amb mes experiencia que noltros que va ser decisiu per el desenvolupament de partit, en que no hi va haver moltes jugades de gol i si molt de joc enmig del camp, amb molta lluita i cap dominador clar.
El primer gol visitant va arribar en el minut 37, i ja no hi va haver temps per reaccionar abans del descans, l'equip va sortir amb ganes de remontar el partit peró l'equip visitant va estar ben situat damunt el camp i ens va dificultar que arribessim amb claredat, tot i aixó l'equip seguia insistint sense baixar els braços peró només van poder tirar en un parell d'ocasions, en canvi el Sant Lluís va saber aprofitar una bona jugada d'un dels seus jugadors per marcar el segon gol.
Poc després hi vam posar emoció quant en Willy Pascual va transformar un penal en el minut 31 del segon temps que tornava a posar el partit obert, els jugadors ho van intentar de totes les maneres peró no va ser posible superar la defensa visitant.
A pesar de la derrota l'equip va donar la cara hi va perdre per la minima, en que seguirán lluitant per seguir progressant en aquesta combatida lliga.