diumenge, 24 de març del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 4 - CD MENORCA 0.

Avui l'equip de regional ens ha obsequiat amb un partit espectacular, guanyant amb claredat per 4 a 0 al Menorca fins avui invicte durant la temporada i principal rival per la lluita en el titol de lliga, avui el futbol ha estat just amb nosaltres ja que en les darreres setmanes no haviem guanyat després de tenir moltes ocasions de gol i avui ens ha sortit el partit que mereixia l'equip i l'afició que ha acompanyat tot i el mal capvespre amb una bona entrada, l'equip hi ha posat una gran intensitat durant tot el partit i principalment en una fantastica segona part jugant a un alt nivell, destacant tot l'equip ja que no deixava passar del migcamp a l'equip maonés i en atac hem fet bones jugades que han desbaratat la fins avui solida defensa del Menorca.
L'equip ha sortit decidit desde l'inici presionant amunt i donant els primers avisos en els primers 10 minuts en que hem entrat dins l'area visitant el dues ocasións, el gol ha arribat en el minut 12 quan en un corner que hem xutat, en Toni Rodriguez ha agafat el refús xutant a porteria, en Juanlu la desviada en darrera instancia, teniem el marcador a favor en el quart d'hora i aixó ha estat molt important, fins el descans ens hem arreplegat en defensa tinguent la pilota el Menorca peró sense crear perill clar, només en una ocasió i hem intentat sortir amb rapidesa tinguent 2 aproximacions abans del descans, desde darrera hem controlat el joc.
Després del descans l'equip s'ha capgirat i ha fet una grandissima segona part, amb un joc intens, ja que no deixavem arribar a la nostra porteria a l'equip visitant i nosaltres recuperant sortiem amb rapidesa per sorprendre i ja en el minut 4 en Juanlu ha conseguit el segon gol que ha envalentonat l'equip, ells han intentat anar per endavant peró inmens l'equip en la recuperació de pilota, hem arribat fins baix de manera clara moltes vegades de les cuals hem pogut fer 2 gols més amb bones jugades de l'equip desarbolant per la banda, en el minut 29 en Nil ha fet el 3 a 0, quedava un quart en que hem passat per damunt a l'equip maonés, en Fabri en una jugada fantastica ha deixat assegut el seu marcador i ha passat a en Nil fent el definitiu 4 a 0, encara per poc no ha arribat el 5 a 0 primer en Juanlu en una gran jugada per la banda ha rematat en el pal i el refús no l'ha pogut agafar per els pels en Nil, aqui s'ha acabat el partit, una victoria que ens ha de confirmar en aquest tram final per anar a conseguir el titol, davant queden partits dificils, d'aqui 2 setmanes jugarém en el camp del Migjorn per confirmar aquest bon joc.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA GRAN VICTORIA, FORÇA FERRE!!!!!!!!!