diumenge, 24 de març del 2013

BENJAMÍNS. CD MENORCA 5 - FERRE 0.

Ahir l'equip benjamí va perdre per 5 a 0 en el camp del Menorca, davant teniem el principal candidat a guanyar la lliga, i els jugadors van estar molt be durant el partit, i no es mereixien una derrota tant abultada ja que fins l'inici del darrer quart haviem posat les coses dificils, i no els haviem deixat jugar amb comoditat, molt be durant tot el partit amb l'equip ordenat i fent un gran desgast contra un equip més gran que noltros, els dos primers quarts vam poder frenar el seu joc i només tenien un gol d'avantatge per lo que el partit estava obert, en atac va ser dificil ja que ells son un equip fort en defensa peró vam disposar de les nostres opcions, durant el tercer quart vam rebre el segon gol, peró l'equip ho estava donant tot, ja dins el darrer quart ells van aprofitar la seva superioritat fisica i el nostre cansanci per fer més gols, peró en el global vam poder fer un partit que en tots els aspectes ens ajudara per seguir progressant i donar més alegries en aquesta lliga.