diumenge, 10 de març del 2013

CADETS. FERRE 3 - PENYA ORIENT 0.

L'equip cadet ha conseguit una nova victoria avui per 3 a 0 davant el Penya Orient, el partit l'hem resolt en una bona primera part en que els jugadors han estat incisius en atac i controlant en tot moment, l'equip visitant sempre ha lluitat demostrant ser un equip que la temporada que ve sera dels forts ells han fet un fútbol més tecnic, peró nosaltres molt be en totes les posicions hem pogut anotar 3 gols abans del descans el primer de Joan Vidal en el minut 20, abans ja haviem avisat en un parell d'accions el gol ha facilitat que poguessim combinar més i cercar aumentar l'avantatge per poder jugar amb més tranquilitat, en Damia Pons ha fet el segon gol amb una gran jugada que se n'ha anat de varis defenses per rematar amb contundencia posava el 2 a 0 amb aquest gran gol, en aquests minuts en que l'equip dominava amb claredat hem pogut fer el tercer gol que ha estat el definitiu en Joan Vidal ha estat l'encarregat de firmar la sentencia amb un altra bon gol de l'equip.
Després del descans hem anat a controlar el joc i si es presentava alguna bona ocasió fer algun gol més, l'equip visitant ha intentat fer algun gol, peró tant en defensa com n'Alejandro han estat encertats desbaratant les ocasions que han tingut, un resultat que ens referma en aquesta bona competició que esteim fent, una vegada més molt be tot l'equip i desde aqui els felicitam.