diumenge, 10 de març del 2013

INFANTIL A. CE ALAIOR 0 - FERRE 11.

L'equip infantil A no ha donat opció avui a el seu rival que era el coer l'Alaior el resultat ho diu tot 0 a 11 i es que amb el bon moment dels al.lots que entrena en Flores no s'han relaxat i han guanyat amb comoditat, ja desde l'inici han sortit amb decisió d'anar a per la porteria contraria, en el minut 7 ha arribat el primer gol de Oscar Roca que ens ha donat tranquilitat l'Alaior ha volgut reaccionar peró el segon gol en el quart d'hora que ha fet en Francesc Bosch ha estat un cop definitiu i hem controlat amb claredat combinant i fent bones jugades, abans del tercer gol que ha fet en Sergi Bosch a prop de la mitja hora hem pogut anotar algun gol més, amb aquest resultat l'equip local sa vist superat i han començat a venir-se avall com aixi ha passat en el segon temps en que hem marcat molts gols, algun d'ells de merit en que hi han participat varis jugadors, en defensa hem estat molt encertats sense concedir perill a l'equip local, el quart gol l'ha anotat en David Florit.
La resta ha vingut en el segon temps, en Oscar Roca ha fet el cinqué gol, a partir d'aqui han vingut molts gols de manera continuada ja que en David Florit ha fet el sisé i seté gol en pocs minuts, el partit només tenia un color i les ocasions eren continues, n'Alex Hidalgo ha pogut fer el vuité gol, i encara en el tram final durant els darrers 10 minuts han arribat 3 gols més, en Francesc Bosch ha fet el 0 a 9 i ha tancat el resultat en David Florit amb 2 gols més que posaven el 0 a 11, poc més a dir de un partit així, el més important que l'equip segueix en una gran dinamica cada vegada més solid i jugant molt be en equip i intensos.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA SEGUIU AIXI.