diumenge, 3 de març del 2013

ALEVÍ B. DOSA CF 3 - FERRE 3.

L'equip aleví b va empatar a 3 gols en el camp del Dosa, els dos equips van oferir un partit obert amb moltes ocasions de gol, el nostre equip sempre va anar amb intenció d'arribar a la seva area, peró l'equip ciutadellenc va ser un dur competidor trobant encert davant porteria, primer s'avançaven ells i després conseguiem l'empat així fins a e vegades, en els primers minuts el Dosa feia el primer peró la reacció nostra va ser molt bona i vam anar decidits per l'empat i en el minut 9 va arribar quan en Vicente va marcar, de nou partit obert i l'equip ciutadellenc es va avançar abans del descans haguessim pogut fer el segon peró no vam poder convertir cap de les ocasions.
Després del descans el partit va seguir obert amb els dos equips cercant la victoria, nosaltres vam empatar per mitja d'en Toni Riudavets 2 a 2 i emoció fins el final de nou el Dosa feia el tercer gol peró en Marc Febrer feia el definitiu 3 a 3, en els darrers 10 minuts l'equip va seguir posant hi intensitat per fer el quart gol, peró el resultat no es va moure.
Molt be equip, un empat sempre es positiu a fora cara.