dissabte, 16 de març del 2013

INFANTIL B. FERRE 0 - DOSA CF 0.

L'equip infantil b ha conseguit un punt contra el Dosa, el resultat 0 a 0, tot i que el marcador no s'ha mogut ha estat un partit en que hem creat ocasión i només la falta d'encert ha privat de conseguir marcar, la més clara de totes ha estat un penal que hem tirat i ha rebotat en el pal, desde l'inici l'equip ha sortit concentrat i en defensa hem estat ordenats i no hem concedit gaire perill, mentre que a la zona mitja hem presionat be i aixó ha servit per dominar més per part nostra el Dosa esperava més tancat esperant l'opció de sorprendre en alguna contra, fins el descans ho hem intentat arribant dins l'area en bones combinacions peró ho hem pogut anotar. Després del descans el partit ha seguit igual amb nosaltres insistins i jugant la majoria de temps dins l'area visitant, hem tingut l'opció del penal, a part d'aixó hem pogut tirar a porteria en 3 ocasions més, peró ha faltat la sort davant porteria, el més important ha esta la imatge de l'equip, posant hi ganes fins el final de partit i fent un gran desgast.