diumenge, 3 de març del 2013

CADET. UE SAMI AT 0 - FERRE 8.

Els cadets no han fallat i han conseguit una victoria contundent en el camp del Sami el coer de la classificació, la diferencia s'ha vist desde l'inici i no ens hem confiat i relaxat, ja en el minut 5 en Josep Capó ha fet el primer, el control del partit ha estat nostre desde aqui i els gols han començat a arribar, el segon de Joan Vidal en el minut 13, pocs minuts després en Josep Capó feia el tercer gol, l'equip ciutadellenc format per jugadors de primer any ha començat a acusar el nostre joc i desgast, han vist com combinavem amb encert i bon joc, en Joan Vidal ha fet el quart, abans del descans encara hem pogut ampliar l'avantatge amb gols de Xavier Pons i Josep Capó.
Després del descans hem seguit combinant i creant perill, hem comptabilitzat moltes jugades de les que hem pogut finalitzar 2 que ha convertit en Joan Vidal posant el 0 a 8 definitiu, així seguim en la linea correcta de la temporada amb opcions a quedar en les primeres posicions.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA VICTORIA, SEGUIU AIXÍ.