diumenge, 24 de març del 2013

INFANTIL B. UE SAMI 4 - FERRE 3.

L'equip infantil b ha perdut per un ajustat 4 a 3 en el camp del Sami, ha estat un partit obert i emocionant el que han jugat els dos equips i per les ganes que hi han posat els nostres jugadors un empat també hagues estat un resultat just, en bastantes fases del partit hem dominat, arribant a dominar per 1 a 3, peró en el tram final l'equip ciutadellenc ha estat encertat davant porteria i ha capgirat el resultat, fins el final ho hem intentat, i per poc no s'ha pogut conseguir, en l'inici de partit hem pogut sorprendre jugant amb rapidesa en atac desbaratant la defensa del Sami, primer ha marcat en Jordi Moll i minuts després ha estat n'Adriá Pons que ha fet el segon, que ens posava en clara avantatge, el Sami ha començat a presionar més amunt i han conseguit encurçar distancies, peró hem sabut donar bona replica i en una bona sortida en Jordi Moll ha conseguit el tercer gol, una llastima ha estat rebre gols en minuts claus, ja que teniem el partit controlat, a partir d'aqui també hem disposat d'alguna bona ocasió per haver marcat lo que hagués ajudar per el devenir del partit, tot i la derrota l'equip ha donat una bona imatge, posant hi ganes i fent bones jugades, jugant així vindran més victories, anims al.lots no passa res.